FOTO. Așa arăta Alexandra de la ‘Puterea dragostei’ înainte de operațiile estetice

03.11.2020, 15:15
FOTO. Așa arăta Alexandra de la 'Puterea dragostei' înainte de operațiile estetice
Alexandra este una dintre cele mai controversate concurente de la Puterea 'dragostei'

Alexandra de la ‘Puterea dragostei’, pe numele său adevărat Bacosca Bica Alexandra Mariana Elena, este una dintre cele mai controversate concurente din show-ul matrimonial de la Kanal D, sezonul 3.

Alexandra de la ‘Puterea dragostei’ are 26 de ani și a intrat în competiție pentru a-și găsi sufletul pereche. Din nefericire, încă de la intrarea în casă, ea a avut mai multe conflicte cu ceilalți concurenți de la ‘Puterea dragostei’.

Cu toate acestea, ea a reușit să cucerească publicul și a fost votată în repetate rânduri ‘Favorita săptămânii’.

Alexandra de la ‘Puterea dragostei’, înainte de operațiile estetice

Cei care o cunosc susțin că tânăra a trecut printr-o serie de transformări fizice de zile mari. Imaginea pe care o afișează cum pe micile ecrane este complet diferită de cea pe care o avea acum ceva ani. Alexandra de la ‘Puterea dragostei’ s-a vopsit blondă, și-a pus silicoane și acid în buze.

Alexandra de la ‘Puterea dragostei’ a venit în emisiune împreună cu sora ei mai mică, Adriana. Cele două concurente susțin că sunt cele mai bune prietene și declara că au încredere totală una în cealaltă.

Alexandra s-a certat cu Mariana 

În ediția de marți, 3 noiembrie, a emisiunii ‘Puterea dragostei, Alexandra s-a certat cu Mariana, pe care a acuzat-o că este o persoană falsă.

Alexandra: Jur că ești foarte falsă! Ai uitat cuvintele pe care le-ai spus afară?!

Mariana: Da, Alexandra, sunt foarte falsă!

Acuzată că are iubit acasă

În urmă cu o lună, Nicos a făcut noi dezvăluiri despre viața personală a Alexandrei. Fostul concurent al emisiunii a acuzat-o pe aceasta că are un iubit acasă, cu toate că ea se află în casa ‘Puterea dragostei’.

‘Am fost contactat de fostul iubit al Alexandrei, acum două trei zile s-au despărțit. (…) M-am întâlnit cu respectivul, nu am o prietenie cu el, nu mi-a dat să mănânc, nu îi dau să mănânce, i-am filmat telefonul în timp ce naviga el de pe telefonul lui, a intrat în bara de căutare de la Facebook, a băgat numele Alexandrei, se vede clar, eu am filmare de 15 minute, se vede clar că este profilul ei, pagina ei, urmăritorii pe care îi are Alexandra și a dat direct pe butonul de mesagerie. A scrollat, așa încet, toată conversația lor, d-aia a și durat 15 minute, astfel încât în momentul în care vreau să evidențiez eu ceva din această filmare să pun pauză, să se vadă clar’, a spus Nicos supărat.

citește și...