George Piștereanu, după eliminarea de la ”Ferma”. „Să mă iertați că eu m-am cam distrat”

07.11.2020, 12:45
George Piștereanu, după eliminarea de la ”Ferma”. „Să mă iertați că eu m-am cam distrat”
George Piștereanu, după aliminarea de la ”Ferma”. „Să mă iertați că eu m-am cam distrat”

Actorul George Piștereanu a transmis un mesaj după ce a fost eliminat de la show-ul ”Ferma”, difuzat de postul de televiziune Pro TV.

George Piștereanu a fost unul dintre concurenții care au făcut parte din acest sezon al emisiunii ”Ferma”. Acesta a fost eliminat din concurs după ce a pierdut duelul cu luptătorul Andrei Stoica. După eliminarea de la ”Ferma”, George Piștereanu a transmis un mesaj, pe contul de Instagram, în care vorbește despre ce a însemnat pentru el participarea la emisiune.

”S-a mai dus un proiect, o experiență frumoasă alături de niște caractere foarte puternice și bine alese. Singurul lucru pe care l-am descoperit in aceasta competiție și practic mi-a făcut șederea mai plăcută a fost prietenia cu FRAȚII STOICA, in care am descoperit niște bărbați adevărați pe care ii respect și ii stimez și cu care as merge la orice lupta oricând. Nu pot sa nu amintesc de momentele frumoase cu Anna Lesko și glumele care au făcut mai frumoasa competiția. Da am fost și acid (si poate o sa mai fiu) așa sunt eu când ma deranjează ceva, dar nu cred ca se aștepta cineva la perfecțiune din partea mea. Te pup Anuakis . Nu pot sa spun ca acest concurs m-a schimbat sau m-a transformat, mai degrabă cred ca toate greutățile vieții de pana la FERMA m-au pregătit pentru aceasta perioada. Exista o sărbătoare la makedoni și cred ca și in alte culturi unde este o zi in care sa îți ceri scuze pentru greșelile de peste an, așa și eu imi cer scuze dacă v-am supărat cu ceva, sa ma iertati ca eu m-am cam distrat ?? Va pup cu drag??? PS: Ne vedem la FERMA 6 :))))”, a scris George Piștereanu în mediul online.

Cât a slăbit George Piștereanu la ”Ferma”


Actorul George Piștereanu a mărturisit, pentru click.ro, că a slăbit 10 kilograme pe durata emisiunii.

De asemenea, el și-a amintit și de momentele petrecute alături de Anna Lesko la ”Ferma”, dar și de una dintre cele mai tari scene pe care le-a avut în serialul ”Vlad”.

“Am slăbit 10 kilograme, nu am mai făcut sală. Cu Anna am fost legat şi a trebuit să convieţuim, să râdem în loc să plângem, să nu ne supărăm. Nu mi s-a părut greu în Fermă, eu lucrez de la 12 ani şi nu mi s-a părut greu. Am ieşit şi din ”Vlad”, unde am avut mai multe scene tari. Dar una destul de interesantă, a fost când Anda Sirbei interpreta Iuliei ”m-a lovit” în cap şi ea nu voia să dea tare cu un coş de gunoi ca să nu mă lovească. Eu îi spuneam să dea tare, ea dădea încet, dar până la urmă ne-am calibrat”, a spus el.

 

 

citește și...