FOTO. Andreea Antonescu a izbucnit în lacrimi, la ‘Ferma’! Ce i-a mărturisit lui George Piștereanu

17.10.2020, 13:38
FOTO. Andreea Antonescu a izbucnit în lacrimi, la 'Ferma'! Ce i-a mărturisit lui George Piștereanu
Andreea Antonescu a izbucnit în lacrimi, la 'Ferma'! Ce i-a mărturisit lui George Piștereanu/ Foto: captura pro tv

Andreea Antonescu și George Piștereanu au o discuție emoționantă la ‘Ferma’, iar solista nu s-a putut stăpâni și a izbucnit în lacrimi. În cadrul competiției de la PRO TV, actorul George Piștereanu a interpretat melodia ‘Rugă pentru părinți’, piesă ce a emoționant-o enorm pe Andreea Antonescu.

Andreea Antonescu a izbucnit în lacrimi

Solista și-a adus aminte de tatăl ei, care s-a stins din viață în urmă cu ceva timp. Andreea Antonescu a mărturisit că părintele său a fost cea mai cea mai importantă din viața ei și a plâns când a vorbit despre el.

‘Tatăl meu a fost cea mai importantă persoană. Mi-amintesc, în momentul în care s-a întâmplat, am simțit așa într-o fracțiune de secundă c-am rămas fără ochi, fără urechi, fără nas, fără gură, fără mâini, fără picioare, fără absolut tot.

Sunt convinsă că undeva de acolo de Sus, tata are grijă de mine și îmi doresc foarte tare să cred că este și mândru de mine într-o oarecare măsură, pentru că îmi amintesc că mereu îmi spunea: «Mă bucur că te superi acum pe mine, dar mi-aș dori ca la vârsta de 30 de ani să ajungi să-mi mulțumești și să-mi dai dreptate»’, a declarat Andreea Antonescu, la ‘Ferma’.

Andreea Antonescu s-a certat cu George Burcea

La intrarea în ‘Fermă’, Andreea Antonescu a dat nas în nas cu George Burcea, fostul soț al celei mai bune prietene. Într-un interviu pentru Click!, Andreea Antonescu a vorbit despre rivalul ei din competiţie, George Burcea. Solista a precizat că acesta este doar fostul soț al Andreei Bălan, iar când va ieși din concurs nu îl va cunoaște nimeni.

‘Nu mă aşteptăm să fie George acolo, nu m-a şocat absolut deloc chestia asta, pentru că la urma urmei ştiu ce este între mine şi Andreea Bălan, fosta lui soţie. Pe George, în prima fază, l-am tratat ca pe unul dintre colegii mei, până în momentul în care am considerat că trebuia să mă apăr pentru că nu aveam altă alternativă. Atât pe mine, cât şi familia mea. A văzut toată lumea, dar şi fanii emisiunii că a făcut nişte remarci tăioase. Eu sunt pe un principiu: nu contează ce spune, contează cine spune. El este doar fostul soţ al Andreei Bălan, să vedem cine va fi când iese din fermă’, a declarat Andreea Antonescu pentru Click! 

 

citește și...