George Piștereanu, despre participarea la show-ul ”Ferma„. ”Am venit aici nu pentru bani”

19.10.2020, 10:13
George Piștereanu, despre participarea la show-ul ”Ferma„. ”Am venit aici nu pentru bani”
George Piștereanu, despre participarea la show-ul ”Ferma„. ”Am venit aici nu pentru bani”

Actorul George Piștereanu a făcut declarații despre participarea sa la emisiunea ”Ferma”, de la postul de televiziune Pro TV.

George Piștereanu a afirmat, într-un interviu pentru click.ro, care a fost motivul pentru care a ales să fie concurent în cel mai nou sezon al show-ului ”Ferma”, de la Pro TV.

”Acum sunt în Fermă, lucrurile se complică, jocul în sine neavând o linie clară nu poți să îți faci strategii, pentru că se schimbă regulile de la o zi la alta. Nu mi se pare greu în Fermă, până acum nu am întâmpinat lucruri pe care să nu le pot face. Ce cred că nu realizează oamenii de acasă este că în Fermă se lucrează câte 10 ore pe zi, lucrurile sunt bine gândite de producție, ne țin ocupați. Dacă nu lucrezi, nu termini treaba, iar proiectul este atât de bine gândit, că nu ai cum să nu lucrezi.

Cred că cea mai mare problemă este orgoliul unora în momentele critice. Eu personal nu am această problemă. În rest, nu văd nicio problemă pentru mine în Fermă. Am venit aici nu pentru bani, nu contează pentru mine, ci pentru experiența în sine, pentru a le arăta oamenilor cum sunt eu cu adevărat, cu bune și rele. Până acum m-au văzut în personaje, în filme, sau în Vlad, proiecte care nu oglindesc personalitatea mea”, a spus el.


Actorul a adăugat că a vrut ca lumea să-l vadă exact așa cum este el ca om.

”Am vrut ca oamenii să vadă cum sunt eu cu adevărat. La această emisiune nu ai cum să te ascunzi, îți arăți adevărata față. Sunt multe personaje cu care relaționez foarte bine, practic nu am probleme cu nimeni. Ce e diferit aici e faptul că în viața de zi cu zi, dacă un anumit comportament nu îmi place, plec, pentru că nu vreau să îmi stric energia. Dar aici nu pot face asta, dacă te deranjează ceva trebuie să confrunți. Încerc să evit, dar când nu se poate voi confrunta problema”, a adăugat actorul.

Cu ce colegi crede George Piștereanu că va ține legătura după show

George Piștereanu a fost întrebat și despre colegii de la ”Ferma” cu care crede că va ține legătura după ce emisiunea se va încheia.

”Probabil că voi păstra legătura cu mulți din Fermă, după ce se termină emisiunea”, a răspuns el.

citește și...