George Piștereanu, despre participarea la ”Ferma”. ”Niciodată nu am muncit atât de mult și să nu mănânc într-o proporție echilibrată”

02.11.2020, 13:27
George Piștereanu, despre participarea la ”Ferma”. ”Niciodată nu am muncit atât de mult și să nu mănânc într-o proporție echilibrată”
George Piștereanu, despre participarea la ”Ferma”. ”Niciodată nu am muncit atât de mult și să nu mănânc într-o proporție echilibrată”

Actorul George Piștereanu a explicat ce înseamnă pentu el participarea la show-ul ”Ferma”, de la Pro TV.

George Piștereanu se numără printre vedetele care fac parte din cel mai nou sezon al emisiunii ”Ferma”.  Actorul a vorbit despre ce înseamnă pentru el participarea la emisiunea respectivă într-un interviu pe care l-a acordat pentu libertateapentrufemei.ro. El a spus ce i se pare cel mai dificil în concurs. ”Din punct de vedere al muncii pe care trebuie să o depun, nu mi se pare greu. Din punct de vedere al lipsei de mâncare, stomacul meu deja s-a micșorat, m-am obișnuit treptat cu foamea. Niciodată nu am muncit atât de mult și să nu mănânc într-o proporție echilibrată, poate asta este ceva nou. Cu toate acestea, nu mi se pare grea munca, știu exact ce am de făcut. Iar ceea ce nu știu, întreb. Cred că dificil este momentul în care doi oameni se ceartă și eu nu mă pot abține să nu intervin. Eu nu cred în ceartă, nu-mi place energia care este creată în jurul unui moment conflictual și mereu am încercat să evit astfel de situații, să le calmez”, a spus George Piștereanu.

Actorul a afirmat că nu crede că show-ul ”Ferma” îl va schimba și că va rămâne cu câteva prietenii după emisiune. ”Despre mine nu simt că am învățat nimic nou, până acum, în competiție. Cât despre ceilalți, cred că o să-mi fac niște prieteni. Cunosc natura umană, îi văd limitele, le văd și pe ale mele și sper să-mi depășesc unele. Dar nu cred că mă va transforma show-ul. În cazul în care se va întâmpla, voi fi bucuros”, a completat acesta.

Experiența care i-a schimbat traiectoria profesională lui George Piștereanu

George Piștereanu a lucrat în construcții în Italia. Acolo a avut parte de un moment care l-a făcut să se gândească la traiectoria pe care și-a dorea în viață.

”Cred că cea mai importantă lecție de viață nu o pot lega de un moment anume. Dar când lucram în Italia, în ultimul an de mers acolo, mi-am dat seama că pot mai mult, a fost un moment de cotitură. Emoțional și cerebral, am realizat că nu este cazul să mai continui cu acea activitate: lucram la un tavan, trebuia să-l zugrăvesc și când am băgat șpaclul, tavanul a căzut. Atunci am aruncat toate instrumentele de lucru, am plecat și nu am vrut să mai continui. Chiar dacă de atunci, am mai făcut așa ceva pentru mine, rămâne un moment de cotitură. Eu mereu învăț câte ceva, nu contează dacă este vorba despre ceva mai mic sau mai mare, dar sunt deschis la lucruri noi”, a dclarat el pentru aceeași sursă.

George Piștereanu a mai afirmat că nu a ales cariera artistică din dorința de a deveni celebru. ”Eu nu am ales o carieră artistică cu gândul de a fi celebru, eu am vrut să fiu cântăreț pentru că-mi plăcea să cânt. Scopul meu nu a fost celebritatea, ci actul în sine. Faptul că a survenit, mă bucură, evident, dar dacă nu se întâmpla, nu aș fi fost dezamăgit”, a adăugat el.

 

citește și...