Din ce a făcut actorul George Piștereanu primii bani. ”Lumea a apreciat că mă vede muncind”

07.09.2020, 10:37
Din ce a făcut actorul George Piștereanu primii bani. ”Lumea a apreciat că mă vede muncind”
Din ce a făcut actorul George Piștereanu primii bani. ”Lumea a apreciat că mă vede muncind”

George Piștereanu a dezvăluit unde a lucrat înainte de a deveni cunoscut ca actor.

George Piștereanu este cunoscut pentru rolurile rolurile din filmele ”Eu când vreau să fluier, fluier” sau ”Loverboy” și din serialul ”Vlad”. Actorul a dezvăluit, pentru libertatea.ro, unde a lucrat înainte de a deveni cunoscut. Acesta muncește de la o vârstp fragedă.

”Cu picioarele pe pământ am rămas deoarece am muncit de la o vârstă foarte fragedă pentru că am văzut în jurul meu oameni care munceau și așa am simțit și eu să fac. Când părinții mei ne-au invitat în vacanță pe mine și fratele meu, i-am văzut lucrând la un restaurant în weekend, în timpul săptămânii aveau alte locuri de muncă.

Eu și fratele meu ne jucam, stăteam pe plajă și după 2-3 zile m-am plictisit foarte tare și am început să debarasez mesele. Atunci am primit o sumă de bani de la soția patronului, iar acest lucru m-a motivat foarte tare și am continuat să fac asta zilnic. Aveam 13 ani și lumea a apreciat că mă vede muncind. Aș putea spune că nu sunt construit să ”mă ia valul” și să o iau razna”, a declarat George Piștereanu.

A lucrat și în construcții

George Piștereanu, care este concurent în noul sezon al show-ului ”Ferma”, de la Pro TV, a lucrat și în construcții în Italia.

”După ce mi-am dat seama că pot să fac bani, am început să muncesc, de la 14 ani, în fiecare vară, până în vacanța din clasa a XI-a. Eu chiar cred că munca te înnobilează și nu aveam nicio problemă cu faptul că lucram în 2 locuri, unul începea de la 6 dimineața. Nu aveam un motiv anume, ci așa am simțit.

Îmi amintesc că toată munca de pe șantier a culminat cu faptul că am luat o lucrare pentru a face un tavan și când am băgat șpaclul, a căzut jumătate de tavan, ceea ce însemna că ar fi trebuit să lucrez de trei ori mai mult. Dar eu deja nu mai puteam, nu mai simțeam să fac asta și l-am rugat pe tatăl meu să finalizeze, iar eu am revenit în țară. Cam așa s-a încheiat această activitate pentru mine”, a mai povestit actorul.

citește și...