George Burcea, vizibil afectat de plecarea Vivianei Sposub din Fermă. Ce i-a promis după ce a sărutat-o cu foc. ‘Este o fată pe care s-o iubești’

25.09.2020, 13:27
George Burcea, vizibil afectat de plecarea Vivianei Sposub din Fermă. Ce i-a promis după ce a sărutat-o cu foc. 'Este o fată pe care s-o iubești'
George Burcea, vizibil afectat de plecarea Vivianei Sposub din Fermă. Ce i-a promis după ce a sărutat-o cu foc. 'Este o fată pe care s-o iubești'

Joi seară, 24 septembrie, Viviana Sposub și Octavian Ciovică au fost eliminați din Fermă. Cei doi concurenți din echipa sătenilor au pierdut în fața Elenei Chiriac și a lui Paul Diaconescu, din echipa orășenilor.

După o luptă aprigă, orășenii au reușit să câștige cu 2-0 și au revenit victorioși în Fermă. În schimb, Viviana Sposub a început să plângă și și-a îmbrățișat colegii de la ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’.

George Burcea și Viviana Sposub s-au sărutat din nou

Cel mai emoționant moment al serii a fost când Viviana și-a luat la revedere de la George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan. Cei doi s-au sărutat iar în fața celorlalți concurenți și au stat îmbrățișați minute în șir.

‘Nu mă așteptam să fie atât de frumos, de greu. Deși niciodată nu am avut foarte multă încredere în mine, acum mi se pare că pot muta munții din loc. Mi-am dat seama că am niște capacități de care nu am fost niciodată conștientă, că de multe ori mă subestimez, mi-am dat seama că pot’, a spus Viviana, imediat după eliminarea din Fermă.

‘Când mi-am dat seama că o să plec, mi-au revenit în cap toate amintirile și am vrut să rămân cu o amintire și mai frumoasă. Asta am simțit, asta am făcut, probabil și el a simțit la fel”’, a mai adăugat Viviana Sposub, cu ochii în lacrimi.

George Burcea, fermecat de Viviana

După ce tânăra a părăsit Ferma, George a fost vizibil afectat și a făcut dezvăluiri uluitoare despre o posibilă relație cu Viviana. Actorul a precizat că o va căuta imediat ce va părăsi și el Ferma.

‘Noi nu am vorbit nimic înainte. Îmi place foarte mult Viviana, dar eu mai am niște chestii de rezolvat acasă. Așa că nu am dorit aici să fac un tămbălău. O să ajung acasă, o să încerc să îmi rezolv treburile cu cealaltă parte și apoi o să văd dacă se poate naște ceva frumos. Viviana nu este o fată de rănit, Viviana nu este o fată de care să-ți bați joc. Viviana este o fată pe care s-o iubești, s-o protejezi, să o aperi. Pe lângă copiii mei și mama, va fi prima persoană pe care o voi căuta’, a declarat George Burcea, joi seară.

De asemenea, tot în ediția trecută, Mihaela Rădulescu i-a anunțat pe Viviana Sposub și Octavian că mai au o șansă de a rămâne în competiție, însă în tabăra bandiților. Cei doi se vor duela cu Gabi Toader și Alina Pușcău.

citește și...