Ce crede Anna Lesko despre relația dintre George Burcea și Andreea Bălan. ”Rezultă că este dezechilibrată foarte mult, dar mult de tot la nivel emoțional”

17.09.2020, 09:07
Ce crede Anna Lesko despre relația dintre George Burcea și Andreea Bălan. ”Rezultă că este dezechilibrată foarte mult, dar mult de tot la nivel emoțional”
Ce crede Anna Lesko despre Andreea Bălan. ”Rezultă că este dezechilibrată foarte mult, dar mult de tot la nivel emoțional”

Cântăreața Anna Lesko a comentat pe marginea scandalurilor dintre actorul George Burcea și fosta lui parteneră de viață, Andreea Bălan.

La show-ul ”Ferma”, de la Pro TV, actorul George Burcea a făcut dezvăluiri din relația cu fosta sa soție, cântăeața Andreea Bălan. După dezvăluirile făcute de acesta, Anna Lesko și Viviana Sposub, două dintre vedetele care concurează la show-ul de la Pro TV, au avut o discuție între patru ochi, în care și-au spus părerea despre scandalurile dintre George Burcea și Andreea Bălan.

“Mie îmi place de George, este un tip foarte ok și chiar asta vorbeam astăzi cu el, că s-a mediatizat tot scandalul, nu eram de partea lui. Toate erau împotriva lui”, a spus Viviana Sposub, conform protv.ro.

”Dar, băi, nu-ți speli rufele în public”

Anna Lesko și-a spus și ea foarte clar părerea despre situația dintre George Burcea și Andreea Bălan.

“Ce s-a mediatizat vine din partea ei. Nu o cunosc nici pe ea foarte bine, am vorbit de două ori în viață. Dar, băi, nu-ți speli rufele în public. Artistul este artist, noi nu trebuie să povestim oamenilor cu atâta patos și să cerșim atât de tare empatia asta.

Din toate chestiile astea rezultă că este dezechilibrată foarte mult, dar mult de tot la nivel emoțional. Eu nu cred nicio secundă că George a stat cu Andreea sau a făcut deciziile importante pentru că a vrut să profite de pe urma micuței. Nici vorbă! Asta este ceva în capul ei! Oricum ea crede că toată lumea profită”, a comentat Anna Lesko., potrivit sursei mai sus-menționate.

Ce dezvăluiri a făcut George Burcea

Acum păstrăm o relație bună pentru copii, îmi dă voie să-i vizitez, pot să rămân acolo peste noapte. Eu merg, stau cu mama soacră, ea pleacă de acasă, pleacă, probabil, la iubitul ei și eu rămân cu mama soacră și cu fetele. Nu-mi dă voie să iau fetele la mine, deocamdată.

Eu nu am înțeles mentalitatea de a sta pentru copii. Eu copiii îi vizitez mega des, că mă doare când plec, asta e altă chestie, dar copiii mă iubesc, eu îi iubesc”, a spus el la emisiunea ”Ferma”.

 

 

citește și...