Discuții între Andreea Antonescu și George Burcea la ”Ferma”. ”Aș fi avut pretenții mai mari de la el”

07.10.2020, 10:23
Discuții între Andreea Antonescu și George Burcea la ”Ferma”. ”Aș fi avut pretenții mai mari de la el”
Discuții între Andreea Antonescu și George Burcea la ”Ferma”. ”Aș fi avut pretenții mai mari de la el”

La emisiunea ”Ferma”, de la Pro TV, au avut loc din nou discuții între George Burcea și cântăreața Andreea Antonescu, colega și prietena Andreei Bălan, fosta parteneră de viață a actorului.

Întrebați de Mihaela Rădulescu, moderatoarea show-ului ”Ferma”, de la Pro TV, ce concurent nu ar merita imunitate, George Burcea și Andreea Antonescu s-au propus reciproc, iar de aici a pornit o nouă serie de discuții.

George Burcea și-a motivat decizia, explicând că Andreea Antonescu este de puțin timp în concurs, în timp ce vedeta a mărturisit că George Burcea ar fi primul nume care îi vine în minte din instinct.

”Această imunitate cred că nu ar trebui să meargă la Andreea Antonescu. Și spun acest lucru pentruu că este mai nou-venită aici. Cred că noi avem mai mult timp de când ne-am luptat aici”, a comentat George Burcea, fostul partener de viață al Andreei Bălan.

”Aș fi avut pretenții mai mari la el, la cum am apucat eu să-l cunosc pe George până la a intra în Ferma, față de mine având, de-a lungul timpului, o atitudine ok. Astăzi mi s-a părut așa o frustrare disperată pe niște motive de doi lei, cu o anumită ranchiună în suflet, dar nu înțeleg de ce este această ranchiună”, a replicat Andreea Antonescu.

La rândul ei, Andreea Antonescu a spus că George Burcea nu ar merita să aibă imunitate la ”Ferma”.

”Din instinct și logic ar fi răspunsul meu, cred că înțelege toată lumea… Ce a fost e povestea lui. Sunt persoana care știe foarte bine să facă diferența între circumstanțe, situații și persoane. Dar am zis așa, pot să fiu și eu rea dacă vreau, dar nu sunt”, a comentat Andreea Antonescu.

”Nu are ce să caute prietenia ei cu fosta mea soție, cu problemele mele cu fosta soție cu ea aici. Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă eu o dau afară pe Andreea Antonescu? Cu ce o afectează? Cu nimic. Dacă îmi doresc, de exemplu, deși nu-mi doresc, să-i ”fac rău” soției mele îi fac ei, nu-i fac Andreei Antonescu. Că după aia Andreea Bălan nu simte nimic”, a spus George Burcea.

George Burcea: ”Nu vrea să mă bag cu Andrea Bălan sau cu Andreea Antonescu în certuri”

”Nu vreau să mă bag cu Andreea Bălan sau cu Andreea Antonescu în certuri pentru că îmi imaginez așa sau chiar știu în ce zone duc anumite scandaluri. Uitați-vă puțin la istoricul scandalurilor din presă… Nu, nu…”, a adăugat actorul.

”Mă așteptam să știe cum să și-o joace mai bine, dar din păcate unele lucruri mici îl trădează… Tocmai că îi cunosc pe amândoi. Bine, eu pe a mea o știu, o știu de 20 de ani încoace, o știu și cu bune și cu rele, cu ce vrei tu, o știu mai bine ca oricine. Întotdeauna este adevărul la mijloc… Este orgoliul masculin, că mamă a aranjat-o pe aia, o aranjează și pe astălaltă. Niște chestii din astea de doi lei. Nu îi iau apărarea Andreei, crede-mă că nu îi iau apărarea Andreei, eu am fost primul om care în momentul în care a putut să o corecteze pe Andreea a corectat-o”, a încheiat Andreea Antonescu.

citește și...