FOTO. George Burcea și Viviana Sposub au dat frâu liber sentimentelor la ‘Ferma’. S-au sărutat cu patos

08.10.2020, 10:38
FOTO. George Burcea și Viviana Sposub au dat frâu liber sentimentelor la 'Ferma'. S-au sărutat cu patos
George Burcea și Viviana Sposub au dat frâu liber sentimentelor la 'Ferma'

Momente spectaculoase, miercuri seară, 7 octombrie, în cadrul emisiunii ‘Ferma’, de la PRO TV. Viviana Sposub și George Burcea s-au reîntâlnit, după ce vedeta de la PRO TV s-a întors în Fermă, alături de ceilalți cuncurenți.

Revederea cu George Burcea a fost una de senzație! George Burcea și Viviana Sposub au dat frâu liber sentimentelor și s-au sărutat cu patos, în fața tuturor. Cei doi s-au îmbrățișat ca doi îndrăgostiți, semn că și-au dus dorul unul altuia.

George Burcea și Viviana Sposub s-au sărutat din nou

La scurt timp, George Burcea a făcut declarații uluitoare despre revederea cu Viviana Sposub, mărturisind că nu a putut să o uite pe șatenă.

‘A fost o reală surpriză și m-am bucurat teribil să o văd pe Viviana’, a declarat George.

‘Reîntâlnirea cu George a fost foarte emoționantă. Nu mă așteptam să fie așa. M-am gândit mult la clipa în care o să-l revăd, dar mă gândeam că nu știu, nu neapărat că o să dăm uitării acel sărut din hambar, dar că o să ne comportăm așa cum eram și înainte’, a mărturisit și Viviana în cadrul emisiunii ‘Ferma. Orășeni vs Săteni’.

George Burcea și Andreea Antonescu, conflict în Fermă

Conflictul dintre George Burcea, fostul soț al Andreei Bălan, și Andreea Antonescu, a atins cote maxime, la ‘Ferma’. În ediția de miercuri seară, cei doi au avut din nou discuții contradictoriu.

George Burcea și Andreea Antonescu s-au nominalizat reciproc.

‘Această imunitate nu ar trebui să meargă la Andreea Antonescu și spun acest lucru pentru că este venită mai nouă în Fermă, mi se pare că noi avem mai mult timp în care ne-am luptat aici. Mihaela, sunt sigur că sunt eu (persoana despre care Andreea Antonescu a vorbit că nu merita imunitatea). Aici, consider că nu trebuie să ne aducem frustrările.
Dacă rămân niște frustrări și niște supărări. Cu ce o afectează pe fosta mea soție dacă o dau afară pe Andreea Antonescu?’, a declarat actorul, la PRO TV.

‘Aș fi avut pretenții mai mari de la el, la cum am apucat eu să-l cunosc eu pe George. Azi mi s-a părut așa o frustrare, pe motive de 2 lei, o anumită ranchiună în suflet…a dat-o cu atâta bucurie atunci când mi-a pronunțat numele. Pot să fiu și ea rea, dacă vreau’, a spus și Andreea Antonescu.

‘Am știut de la început că va fi o situație sensibilă între noi pentru că eu voi fi mereu de partea Andreei. Relația mea cu George a fost bună până într-un anumit punct, când mergeam la Andreea, el era acolo și vorbeam’, a mai adăugat solista.

citește și...