George Burcea, dezvăluiri după ce a ieșit de la ”Ferma”. ”Ce s-a întâmplat între mine și Viviana a fost pe bune”

29.10.2020, 12:13
George Burcea, dezvăluiri după ce a ieșit de la ”Ferma”. ”Ce s-a întâmplat între mine și Viviana a fost pe bune”
George Burcea, dezvăluiri după ce a ieșit de la ”Ferma”. ”Ce s-a întâmplat între mine și Viviana a fost pe bune”

George Burcea a făcut primele declarații după ce a fost nevoită să se retragă de la emisiunea ”Ferma”. Acesta a vorbit și despre relația sa cu Viviaa Sposub.

George Burcea și Viviana Sposub s-au îndrăgostit la show-ul”Ferma”, iar relația lor continuă și după ce filmările s-au încheiat. La filmărire pentru emisiunea transmisă de Pro TV, actorul s-a confruntat cu mari dureri de spate și a ajuns la spital, ulterior decizând să se retragă din competiție. La emisiunea online ”Ferma. În Plus”, Vali Bărbulescu a intrat în direct prin video cu actorul George Burcea, care a povestit despre experiența pe care a trăit-o la emisiunea difuzată de Pro TV.

“Nu sunt un om care se plânge. Durerea mi s-a tras de la acea oaie, pe care am cărat-o. În momentul în care am căzut în cap, la duel, durerea s-a amplificat. Aș repeta experiența asta de 100 de ori și aș învăța cum să ajung spre finală. Mi-a plăcut foarte mult, acum dacă aș fi în Fermă, aș face totul diferit. Ca strategie, aș aproba puțin diferit. Am fost la trei doctori, cu toții mi-au recomandat să am repaus sau să mă retrag și să plec acasă. Puteam să rămân cu o durere cronică, pe care aș fi suportat-o toată viața. Ceea ce s-a întâmplat între mine și Viviana a fost pe bune. Ferma mi-a adus-o pe Viviana, nu am niciun regret. Îmi doresc ca relația noastră să se dezvolte mai mult”, a declarat George Burcea, citat de protv.ro.

Iubita lui George Burcea, certată de Mihaela Rădulescu

Viviana Sposub, iubita lui George Burcea, a fost certată la ”Ferma” de Mihaela Rădulescu din cauza mâncării. ”Viviana a mâncat uite așa o farfurie (n.r.: cu vârf) cu brânză și cu zacusca. Și George nu și-a pus, și-mi pare rău că nu e aici, problema e că trebuie să mai dăm și la alții o gură de zacuscă”, a spus moderatoarea show-ului ”Ferma”, potrivit revistei Viva.

”Iar eu sunt un om rău?”, a întrebat-o Viviana Sposub pe Mihaela Rădulescu.

”Viviana, nu ești un om rău, ești un om care nu s-a gândit o clipă la toată casa, care s-a gândit doar la ea și la Georgică. Și, care, în general, dacă aș fi concurent, nu sunt concurent, nu te judec, dacă aș fi concurent, mi-aș pune niște probleme și întrebări. „Pe Viviana o doare la bască de mâncarea noastră, a tuturor!’. Doi: Viviana nu participă la nimic, toată ziua, decât Georgică, Georgică, Georgică și atât! Nu muncă, nu nimic! Și care, Viviana, deja, din ce în ce mai tare, nu vrea decât să fie perfectă la televizor”, i-a răspuns Mihaela Rădulescu.

citește și...