Ce a atras-o pe Viviana Sposub la George Burcea. Ce planuri au cei doi în relația lor

26.10.2020, 09:19
Ce a atras-o pe Viviana Sposub la George Burcea. Ce planuri au cei doi în relația lor
Ce a atras-o pe Viviana Sposub la George Burcea. Ce planuri au cei doi în relația lor

Viviana Sposub a făcut declarații despre relația dintre ea și actorul George Burcea. Aceasta a dezvăluit ce a atras-o la fostul partener de viață al cântăreței Andreea Bălan și ce planuri au împreună.

Idila dintre Viviana Sposub și George Burcea a început la show-ul de televiziune ”Ferma”, acolo unde ambii sunt concurenți. În prezent, cei doi se află în izolare împreună, după ce au fost depistați pozitiv cu noul coronavirus.

Viviana Sposub a acordat un interviu pentru click.ro, în care a vorbit despre George Burcea, explicând ce a atras-o cel mai mult la acesta. ”Simplitatea! Faptul că se bucură de tot ce îl înconjoară și împărtășește și cu ceilalți această stare de bine. Dar trebuie să recunosc că și abilitățile sale încredibile de muls vaca mi-au atras puțin atenția…”, a declarat Viviana Sposub.

Viviana Sposub merge să o cunoască pe mama lui George Burcea

Viviana Sposub a explicat că va merge la Botoșani pentru a o cunoaște pe mama actualului ei partener, George Burcea. ”În Fermă noi ne-am promis că vom face un drum cu trenul către Botoșani pentru a le face o surpriză celor dragi. Nouă ne cam place să ne ținem de promisiuni!”, a spus ea.

Întrebată cum vede relația cu George Burcea și dacă există șanse să ajungă la altar, Viviana Sposub a răspuns: ”Cred că pentru a răspunde la această întrebare aș avea nevoie de niște ochelari de vedere pentru distanță. Și cum nu dispun de așa ceva, voi descrie ce se vede mai de-aproape: multe momente frumoase și multă fericire”. Despre actualul ei partener, vedeta a mai spus: ”George Burcea a fost cel mai tare partener de Fermă, iar acum este colegul meu de apartament”.

Viviana Sposub a mai afirmat că în relația pe care o are în prezent trăiește fiecare clipă la intensitate maximă. ”Când e vorba de sentimente, nu ai cum să găsești explicații, definiții. Lucrurile se întâmplă de la sine și se întâmplă atât de frumos. Trăiesc fiecare clipă la intensitate maximă și dau frâu liber sentimentelor, exact cum am făcut și în Fermă”, a mărturisit ea.

citește și...