George Burcea, declarație dură despre tatăl său. ”Mai și sare cu cuțitul la fiu, întoarce totul împotriva lui și spune că el… de ce, prietene?”

19.02.2020, 10:48
George Burcea, declarație dură despre tatăl său. ”Mai și sare cu cuțitul la fiu, întoarce totul împotriva lui și spune că el... de ce, prietene?”

Actorul George Burcea a făcut declarații, la o emisiune de televiziune, despre relația cu tatăl său.

 

De curând, George Burcea l-a acuzat pe tatăl său de violență domestică. Ulterior, tatăl actorului a făcut declarații în care afirmă că fiul său a vrut să-l omoare.

Invitat la emisiunea Agenția VIP, de la postul de televiziune Antena Stars, partenerul de viață al cântăreței Andreea Bălan a făcut noi comentarii despre tatăl său.

“Ce crezare poţi să-i dai unui om care a făcut ce a făcut…

Nu poate să susţină acest lucru, este incalificabil ca un părinte care, pe lângă faptul că nu a fost alături de tine 32 de ani, care îţi cere bani pe ascuns, că altfel vorbeşte presei, un părinte care nu m-a dus nici la şcoală, nici la grădiniţă, nu mi-a dat nici un sfat în viaţă, din contră, mai şi sare cu cuţitul la fiu, întoarce totul împotriva lui şi spune că el… De ce, prietene?”, a declarat George Burcea, potrivit spynews.ro.