Ce se întâmplă în relația dintre Andreea Bălan și George Burcea. ”Verigheta lipsește din ianuarie”

19.02.2020, 09:32
Ce se întâmplă în relația dintre Andreea Bălan și George Burcea. ”Verigheta lipsește din ianuarie”
Ce se întâmplă în relația dintre Andreea Bălan și George Burcea. ”Verigheta lipsește din ianuarie”

Actorul George Burcea a fost invitat în platoul emisiunii Agenția VIP, unde a comentat despre relația cu soția sa, cântăreața Andreea Bălan și despre zvonurile privind un eventual divorț.

George Burcea a comentat pe seama faptului că nu mai poartă verigheta.

“Verigheta lipseşte din ianuarie, de când am fost în vacanţă. I-am dat-o când m-am bălăcit. Verigheta e acasă, la Andreea”, a explicat George Burcea, citat de spynews.ro.

Actorul a ținut să precizeze că zvonurile privind un eventual divorț nu ar trebui luate în seamă.

“Suntem şi acum împreună! De acasă vin! Am fost în vacanţă, apoi am filmat, avut repetiţii, am scris, am avut filmări… să mai fac şi vlog? Nu mai pot! Ne-am implicat, mai facem vloguri de gătit când vom mai avea posibilitatea. Dacă sunt pe set, ce să mai facem?! Fiecare îşi face treburile”, a comentat George Burcea.

“Ceea ce se întâmplă între noi rămâne în casă”, a completat el.

 

Ce spune despre postările online ale soției sale

El a vorbit și despre postările pe care le face soția sa în mediul online.

”Pentru ceea ce postează Andreea, pentru ceea ce spune Andreea, să o inviţi pe ea. Nu comentez ceea ce face Andreea. Noi ne dorim de foarte mult timp să separăm lucrurile alea profesionale. În casă suntem o familie, încercăm să ne împărţim treburile, să ne organizăm timpul…”, a încheiat George Burcea.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes. Andreea Bălan a anunțat că este căsătorită cu actorul George Burcea în luna martie a anului 2017. Cei doi au împreună o fetiță, Ella. În data de 6 martie 2019, Andreea Bălan și-a strâns pentru prima oară în brațe cea de-a doua fetiță, Clara Maria. După nașterea celei de-a doua fetițe, artista a avut mari probleme de sănătate.

citește și...