George Burcea, acuzat de tatăl său. ”A vrut să mă omoare”

04.02.2020, 13:28
George Burcea, acuzat de tatăl său. ”A vrut să mă omoare”
George Burcea, acuzat de tatăl său. ”A vrut să mă omoare”

Actorul George Burcea, partenerul de viață al cântăreței Andreea Bălan, este acuzat de tatăl său. Acesta din urmă susține că fiul său a vrut să-l omoare.

George Burcea l-a acuzat pe tatăl său de violență domestică. Tatăl actorului a făcut declarații la emisiunea Xtra Night Show, de la Antena 1, în care afirmă că fiul său a vrut să-l omoare.

”Zice: ce i-ai făcut tu lui mama o să-ţi fac eu ţie. Deschide cu mâna stângă portiera, bagă mâna lângă maneta de viteze şi scoate ceva. Îl întinde în lungul piciorului, eu văd că luceşte, era întuneric, dar erau becuri din astea, şi omul dă să vină spre mine. Când am văzut, m-am dat în spate, m-a alergat în faţa bisericii. A vrut să mă omoare. Apoi a ieşit toată lumea, el s-a blocat în maşină. El mă acuză că sunt criminal, dar nici eu nu vreau să mai vorbesc cu un mincinos şi cu un hoţ. El a devenit violent din cauza alcoolului’‘, a afirmat tatăl lui George Burcea la emisiunea Xtra Night Show, potrivit spynews.ro.

Andreea Bălan este una dintre cele mai cunoscute artiste din țara noastră. Este prezentă pe scena muzicală din România încă de pe vremea când era doar o copilă și cânta în trupa Andre, alături de Andreea Antonescu. După destrămarea trupei, artista a început cariera solo, bucurându-se de mare succes. Andreea Bălan a anunțat că este căsătorită cu actorul George Burcea in luna martie a anului 2017. Cei doi au împreună o fetiță, Ella. În data de 6 martie 2019, Andreea Bălan și-a strâns pentru prima oară în brațe cea de-a doua fetiță, Clara Maria. După nașterea celei de-a doua fetițe, artista a avut mari probleme de sănătate.

citește și...