George Burcea, apariție controversată alături de o brunetă. Ce reacție a avut actorul

11.01.2022, 21:09
George Burcea, apariție controversată alături de o brunetă. Ce reacție a avut actorul
Divorțul dintre Andreea Bălan și George Burcea s-ar fi încheiat. ”A durat așa de mult pentru că Buftea e foarte departe de București, iar informațiile ajung acolo distorsionate”

George Burcea a postat o fotografie alături de o frumoasă tânără. Fanii au început să îl asalteze pe actor cu întrebări, dând naștere la ipoteze potrivit cărora s-ar fi produs o despărțire intre actor și Viviana. Ce reacție a avut George Burcea, cu privire la întrebările despre separarea de Viviana Sposub

George Burcea a publicat o fotografie cu el și o frumoasă brunetă. Fanii l-au asaltat pe actor și l-au întrebat daca mai este împreună cu Viviana.

Actorul a povestit ce mesaje a primit.

George Burcea: ”Îmi place să cred că lumea nu este atât de imbecilă”

„Am postat o poză cu sora mea și am primit 558 de înjurături. Dacă le reproduc, vă cruciți…. Broooo, este sora mea….. Imi place să cred că lumea NU este atât de IMBECILĂ….. desi este. Feriti-vă de oameni prosti, va rog”. Acesta este publicul din România. Oamenii cred că această fată este „tirfa” mea… .dar este doar sora mea. Si s-au adunar 1001 mesaje până acum…. Tris Foarte trist…”, a scris George Burcea.

Un nou scandal a izbucnit între Andreea Balan și George Burcea. După ce zilele trecute, Gerorge Burcea declara că fosta sa soție, cântăreața Andreea Bălan, l-a jignit atât pe el, cât și pe partenera lui, Viviana, în prezenta celor două fetițe, CANCAN.RO a intrat în posesia unei filmări șocante, care arată schimbul de replici între artistă și actor.

Schimb de replici halucinante între Andreea Bălan și George Burcea

Scandalul dintre George Burcea și Andreea Bălan continuă, iar jignirile au atins cote alarmante. Totul ar fi pornit zilele trecute, când George Burcea a detaliat că Andreea Balan a jignit-o pe Viviana Sposub, după ce aceasta le-a salutat la telefon pe cele două fiice, Ella și Clara. „Ce-mi saluți tu copiii, vreți să facem conversație în trei? Marș, du-te dracului”, potrivit click.ro

Scandalul pare că nu ia sfârșit, iar dialogul publicat de Cancan.RO arata că relația dintre cei doi foști soți este una tensionată și toxică.

„Ești un drogat și un bețiv!”

Pe înregistrarea respectivă, cântăreața îl acuză pe George Burcea, ridică tonul și îi spune că este un ”drogat și un bețiv”.

Pe cealaltă parte actorul îi cere insistent ca blondina să vină cu dovezi.

citește și...