Andreea Bălan şi George Burcea au strâns o avere la nuntă. Ce sumă imensă le-a intrat în buzunare

17.09.2019, 12:14
Andreea Bălan și George Burcea s-au căsătorit religios duminică, 15 septembrie. Ei au mai bifat și o ceremonie romantică pe o plajă din California, în martie 2017.

Andreea Bălan şi George Burcea au strâns o avere la nuntă. Ce sumă imensă le-a intrat în buzunare

Tot în aceeași zi au botezat-o şi pe fetiţa lor mai mică, Clara Maria. Petrecerea s-a ținut la un local de lux din Capitală, iar cei peste 200 de invitați s-au delectat cu mâncăruri și băuturi fine. La așa eveniment de vis, invitații le-au dăruit cadouri pe măsură.

Andreea Bălan și George Burcea au strâns la nuntă circa 50.000 de euro. Cei doi şi-au răsfăţat cei peste 200 de invitaţi la petrecere cu un meniu inedit: terină de foie gras de raţă cu muşchi de vită, muşchi de porc, legume, napaj din zmeură şi chutney de ceapă roşie, spumă de brânză, ou de prepeliţă şi icre roşii, tortilla în crustă de susan roşu cu piept de pui şi trufe de pădure. Tradiţionalele sarmale cu mămăliguţă nu au lipsit din meniu, iar la final, nuntaşii au primit, ca amintire, o brăţară din aur care simbolizează o aripă de înger.

Solista a îmbrăcat trei rochii pe parcursul zilei de duminică, toate realizate de designerul Otilia Brăiloiu. Cea de la biserică a fost confecţionată din 500 m de material şi avea o trenă de 3 m. Pe ea era brodat numele mirilor, ale fetiţei lor mici botezată atunci, povestea lor de dragoste şi mai multe nume de melodii preferate de Andreea, cât şi noua ei piesă.

 

citește și...