Socrul Andreei Bălan și-a omorât amanta! Bărbatul este extrem de violent

22.12.2019, 10:58
Socrul Andreei Bălan și-a omorât amanta! Bărbatul este extrem de violent
Socrul Andreei Bălan și-a omorât amanta

Socrul Andreei Bălan și-a omorât amanta! Bărbatul este extrem de violent și recent a fost la un pas de a-l înjunghia pe George Burcea. 

După ce ieri Cancan a publicat informații terifiante despre tatăl soțului Andreei Bălan, alte detalii groaznice din viața bărbatului au ieșit la iveală. 

Socrul Andreei Bălan și-a omorât amanta

Atunci când George avea doar trei săptămâni, Ioan Burcea și-a omorât concubina cu 25 de lovituri de cuțit, într-un acces de furie. După crima comisă, bărbatul a fost arestat și a intrat la închisoare.

„Crima a avut loc în 1988. El a fost arestat atunci. A fost o întreagă tragedie. Mama lui George a plecat de acasă cu cei patru copii. L-au părăsit chiar după moartea tatălui lui Ioan. El devenise violent și nu se mai putea sta cu el. Ea oricum fusese bătută rău, i-a crestat capul cu cuțitul, a trecut prin niște orori îngrozitoare. Ioan avea o amantă care, din câte știm, îl părăsise și ea. Atunci s-a enervat, s-a dus și a omorât-o”, au declarat surse apropiate familiei, pentru Cancan.

Burcea și-a ispășit între timp pedeapsa, iar în prezent se află în libertate. Bărbatul a divorțat de mama lui George imediat după ce a intrat la închisoare, cu condiția să rămână la el doi dintre cei patru copii. Astfel, George Burcea și sora cea mare au rămas la mamă, iar ceilalți doi frați, o fată și un băiat, la tată. Cei din urmă au fost îngrijiți de bunica paternă până la ieșirea bărbatului din închisoare.

citește și...