Ce s-a întâmplat cu George Burcea în timpul duelului cu Paul Diaconescu la ”Ferma”. Concurenții au tras mare spaimă

10.10.2020, 10:20
Ce s-a întâmplat cu George Burcea în timpul duelului cu Paul Diaconescu la ”Ferma”. Concurenții au tras mare spaimă
Ce s-a întâmplat cu George Burcea în timpul duelului cu Paul Diaconescu la ”Ferma”. Concurenții au tras mare spaimă

George Burcea și Paul Diaconescu au fost cei doi concurenți care s-au confruntat la duel la emisiunea ”Ferma”, difuzată de postul de televiziune Pro TV.

Înaintea duelului dintre George Burcea și Paul Diaconescu, Mihaela Rădulescu, moderatoarea show-ului Ferma”, le-a făcut o vizită concurenților. Aceasta a anunțat-o pe Viviana Sposub că nu poate participa la duel din cauza implicării sentimentale pe care o are cu George Burcea și că va urmări lupta dintre cei doi pe televizorul din Fermă.

”A fost dezamăgită, se vedea pe fața ei”, a spus Anda Adam.

Cea de-a doua probă a duelului dintre Paul Diaconescu și George Burcea le-a testat atât abilitățile fizice, cât și pe cele de îndemânare. După ce au descurcat o sfoară prinsă pe o capră de lemn, cei doi au avut de rezolvat un puzzle destul de dificil.

În timp ce încercau să desfacă sfoara, George Burcea a căzut destul de urât de pe capră, iar pentru un moment cei prezenți în hambar s-au speriat foarte tare pentru el.


”Mă panicasem că deja avea avantaj și atunci n-am mai ținut cont de tehnici de prindere… M-am dus în cap, dar slavă cerului că mi-am revenit repede și mi-am văzut de drum”, a afirmat fostul partener de viață al Andreei Bălan.

”Mie mi s-a părut că nu se mișca”, a comentat Giulia Nahmany.

”A căzut în gât…”, a completat Anda Adam.


După câteva secunde, actorul s-a ridicat și i-a asigurat pe cei de acolo că se simte bine și a continuat proba.

Câștigătorul duelului dintre George Burcea și Paul Diaconescu s-a decis în ultimele secunde. Cei doi au fost foarte aproape de a finaliza puzzle-ul, iar la un moment dat aceștia mai aveau să mute o piesă pentru a termina, iar cel care și-a dat seama primul a fost George Burcea.

George Burcea, îmbrățișat pătimaș de Viviana Sposub la finalul duelului

Paul Diacionescu a părăsit sow-ul ”Ferma”. George Burcea a primit o recompensă pe măsură, ținând cont de faptul că la finalul duelului Viviana Sposub a venit la hambar, iar cei doi s-au îmbrățișat pătimaș.


”Îmi doream foarte mult să rămân în Fermă, pentru experiențele pe care ți le oferă, pentru colegi, pentru mine și pentru faptul că s-a întors Viviana. Era păcat să vină ea și să plec eu”, a declarat George Burcea.

”Cred că aș fi plâns foarte mult dacă George pleca acasă. Dar am încercat să nu iau în considerare gândul ăsta”, a comentat Viviana Sposub.

 

citește și...