Gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea au împlinit 3 ani. Cât de frumoase sunt Rania și Indira!

02.03.2022, 14:46
Gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea au împlinit 3 ani. Cât de frumoase sunt Rania și Indira!

Valentina Pelinel, în vârstă de 41 de ani, și soțul său, omul de afaceri Cristi Borcea, în vârstă de 52 de ani, le-au aniversat pe gemenele lor, indira și Rania. Micuțele au împlinit trei ani și sunt din ce în ce mai frumoase. Fostul model a publicat imagini de la petrecerea fetițelor pe contul ei de socializare.

În data de 12 septembrie 2018, Valentina Pelinel s-a cununat civil cu omul de afaceri Cristi Borcea. Valentina Pelinel și Cristi Borcea au împreună un copil, Milan, care a venit pe lume în anul 2016. În data de 1 martie 2019, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au devenit din nou părinți de gemene, Indira Maria și Rania Maria. În data de 30 septembrie 2018, Valentina Pelinel și Cristi Borcea au făcut nunta în Ungaria.Nașii cuplului au fost Irina Nicolae și Marius Vizer. Omul de afaceri Cristi Borcea are, în total, nouă copii. Alina Vidican, cea de-a doua soție, are doi copii cu omul de afaceri Cristi Borcea: Alexandru și Gloria. Din căsnicia Mihaelei Borcea cu Cristi Borcea au rezultat trei copii, Patrick și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo. De asemenea, fostul acționar de la clubul Dinamo mai are un copil dintr-o relație cu o avocată. Valentina Pelinel a mai fost căsătorită cu Cristian Boureanu.

Valentina Pelinel și Cristi Borcea le-a aniversat pe gemenele lor. Indira și Rania au împlinit trei ani și au avut parte de o petrecere foarte frumoasă. Pe contul săi de socializare, fostul model a dat publicității dpuă fotografii de la eveniment. Gemenele Indira și Rania sunt adorabile și cuceresc pe toată lumea cu farmecul lor. La petrecere, micuțele au purtat rochițe asemănătoare cu cea aleasă de celebra lor mamă.

Gemenele Valentinei Pelinel și ale lui Cristi Borcea au împlinit 3 ani. ”La mulți ani, buculinele noastre iubite”

”Rania❤️Indira❤️ Happy birthday, my angels?”, a scris Valentina Pelinel în mediul online.


”Our special day ❤️ La multi ani, bubulinele noastre iubite si o primavara cu zambete si pace sa avem cu totii❤️”, a adăugat soția lui Cristi Borcea.

citește și...