VIDEO / Gabriela Spanic, la podcastul lui Lucian Viziru. Ce dezvăluiri uluitoare a făcut actrița de telenovele

17.05.2022, 11:17
VIDEO / Gabriela Spanic, la podcastul lui Lucian Viziru. Ce dezvăluiri uluitoare a făcut actrița de telenovele
Gabriela Spanic, la podcastul lui Lucian Viziru. Ce dezvăluiri uluitoare a făcut actrița de telenovele

Lucian Viziru, în vârstă de 45 de ani, a avut-o invitată la emisiunea sa online pe celebra actriță de telenovele Gabriela Spanic, în vârstă de 48 de ani. Aceasta a făcut dezvăluiri uluitoare din viața ei la podcastul celui cu care, în urmă cu ani, s-a sărutat pasional, și cu care s-a spus că ar fi avut o idilă. ”Mi-e frică rău de moarte, pentru că eram aproape și mi-a fost frică că mor”, i-a spus Gabriela Spanic lui Lucian Viziru.

Lucian Viziru  s-a sărutat pasional cu Gabriela Spanic, într-o telenovelă românească. Se întâmpla în anul 2004, în telenovela „Numai iubirea”. Ulterior s-a spus că între cei doi ar fi existat o poveste de dragoste. Lucian Viziru a avut-o invitată la podcastul său pe binecunoscuta vedetă din America Latină. Am jucat împreună într-un episod, am fost guest-star-uri în episodul respectiv, după care am cântat, am băut un pahar de șampanie de ziua ei și ne-am luat la revedere. Am vorbit și după ce am plecat din țară. Ultima dată când am vorbit la telefon a fost în urmă cu patru-cinci ani”, a spus Lucian Viziru înainte de începerea podcastului.

Gabriela Spanic, în vârstă de 48 de ani,  este una dintre cele mai cunoscute actrițe de telenovele. Gabriela Spanic a câștigat, în 1992, titlul de Miss Venezuela, lucru care i-a deschis poartă spre lumea actoriei. Rolurile importante care au făcut-o celebră în toată lumea au fost cele din telenovelele „Stăpâna” și din „Uzurpatoarea”, unde a avut dublu rol. Actrița Gabriela Spanic a fost în urmă cu mai mulți ani victima unei tentative de asasinat. Ea a fost otrăvită de fosta ei asistentă personală, Maria Celeste Fernandez. Atunci au avut de suferit atât diva, cât şi fiul ei, Gabo, şi mama, toţi rămânând cu sechele grave ale intoxicaţiei cu sulfat de amoniu.

Lucian Viziru a trăit de șapte ani în Germania. Lucian Viziru este căsătorit cu Ema, împreună cu care are un băiat, Mihai. Lucian Viziru, a fost solist în trupa ”Gaz pe foc”, actor și prezentator. De ceva vreme, acesta este antrenor de tenis.

Gabriela Spanic, la podcastul lui Lucian Viziru. ”Eu zic că, după moarte, voi fi în vacanță”

La podcastul realizat de Lucian Viziru, Gabriela Spanic a făcut numeroase dezvăluiri cutremurătoare din viața sa. „Cel mai nefericit moment al vieții mele a fost atunci când au încercat să ne omoare! A fost o tentativă de omor împotriva noastră. A fost foarte intens. Unii din presă au zis că am mințit, că nu a fost adevărată povestea cu tentativa de omor. Dar a fost adevărat, multă lume se contrazice. Când mă trezesc dimineața îi mulțumesc lui Dumnezeu că sunt în viață! Isus Hristos este personajul pe care îl admir și îl iubesc cel mai mult în viață. Pentru mine nu există viitorul, viitorul e aici și acum. Trebuie să trăiești fiecare zi ca și cum ar fi ultima. Când plănuiești multe pentru viitor lucrurile nu merg bine. Dar când trăiești acum și aici și te simți bine asta se vede și în viitor”, a spus Gabriela Spanic, notează click.ro.


”Mi-e frică rău de moarte, pentru că eram aproape și mi-a fost frică că mor. De fiecare dată când mă trezesc vreau să trăiesc 100 de ani. Eu zic că, după moarte, voi fi în vacanță. Pentru mine după moarte vine viața veșnică, vacanța, unde nu există suferiță, nici durere, nu trebuie să muncești pentru bani, ești fericit 100 %. Nu ai griji! Mama mea a murit anul trecut, tatăl meu este în Venezuela. Ei au fost mereu mândri de mine”, a completat aceasta.

Gabriela Spanic a vorbit și despre cel mai fericit moment din viața sa, dar și despre faimă și despre ce anume își dorește în plan profesional. ”Cel mai fericit moment a fost atunci când mi-am luat copilul în brațe, pe Gabriel de Jesus, care acum are 13 ani. Fiul meu este dragostea vieții mele. Faima e dificilă, sunt mulți care urcă, unii sunt buni, alții sunt răi. Sunt și unii care te pot răni, dacă nu ești solid din punct de vedere spiritual. E multă presiune din punct de vedere social, în ce privește cum arăți, cum te comporți, Sunt mulți ochi care te privesc tot timpul, dar mă consider o femeie foarte puternică, cu picoarele pe pământ și foarte recunoscătoare. Visul meu este să fac și un film și să am un restaurant mare cu rețetele mele. Să trăiesc liniștită undeva lângă mare”, a încheiat actrița de telenovele.

 

citește și...