Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, criticată dur pe rețelele de socializare: ”Ești foarte preocupată de felul cum arăți”

09.01.2022, 11:16
Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, criticată dur pe rețelele de socializare: ”Ești foarte preocupată de felul cum arăți”
Gabriela Prisăcariu este pe ultima sută de metri cu sarcina! Soția lui Dani Oțil și-a uimit fanii: 'Suntem niște părinți praf'

Gabriela Prisăcariu (28 de ani) este o mamă împlinită. Soția lui Dani Otil a născut un băiețel, Luca Tiago, pe 11 septembrie. Gabriela este mândră de silueta de invidiat pe care a obținut-o după sarcină. Se pare că postarea soției lui Dani Otil nu a fost pe placul internauților, pentru că a primit un val de critici.

 Dani Oțil și Gabriela Prisăcariu au devenit părinții unui băiețel pe 11 septembrie. Pe parcursul sarcinii, modelul a luat în greutate 20 de kilograme, reușind să slăbească mai mult de 12 kilograme. Gabriela nu pierde nicio ocazie să arate că și-a revenit spectaculos după ce a născut.

Astfel, Gabriela a postat un colaj cu trei fotografii, două fotografii din perioada sarcinii și una după naștere.În dreptul fotografiei, modelul a scris: „S-a muncit ceva anul ăsta…(blugii din prima poză încă nu mă încap) ”.

Val de critici la adresa soției lui Dani Otil

Valul de critici nu a întârziat să apară, fanii acuzând-o pe Gabriela că acordă foarte multă atenție să demonstreze că a slăbit după naștere, în loc să se bucure de nou-născut. Mai mult, internauții au criticat-o și i-au recomandat soției lui Dani Otil să abordeze subiecte de interes pentru proaspetele mămici și să își folosească influenta în acest sens.

 

„Ești foarte preocupată de felul cum arăți, lasă asta. Ce ții în brațe este mult mai prețios decât un abdomen perfect.”, a comentat cineva. „Toate postările tale-s despre dacă te încap blugii, număr de kg… Ce vrei să transmiți? Ok, arăți bine după naștere, dar nu este treaba nimănui. (…) De ce aceleași postări cu același mesaj ca și cum încerci să arăți sau să demonstrezi. Ai mult mai multe lucruri de arătat și poți mai mult”, i-a mai scris altcineva.

”Ce păcat că nu folosești influența socială să promovezi subiecte care sunt într-adevăr relevante”

„Ce păcat că nu folosești influența socială să promovezi subiecte care sunt într-adevăr relevante la 5 săptămâni după naștere”, a mai comentat cineva.

„Eu nu vă înțeleg pe astea disperate să arătați cât de scobitoare sunteți după ce ați născut. Iei vreun premiu sau cum? (…) Și ca să fie treaba treabă, hate-ul să știi că vine de la una care nu a avut probleme cu greutatea vreodată. Nu mai îmbolnăvi mamele care abia au născut și chiar se luptă cu kg pentru că au nevoie să fie sănătoase la creier pentru copil. Vezi că ai și tu unul, mută focusul, dacă vrei să fii un exemplu, și mai lasă-ne cu schilodenia, că aia nu înseamnă neapărat și sănătate”, a mai scris o urmăritoare.

Reacția Gabrielei

Gabriela a reacționat imediat, recomandând fanilor care nu sunt de acord cu ceea ce postează să nu o mai urmărească.

„Am o întrebarea pentru toate astea de vă frustrează mai nou postările mele, nu cumva tot voi sunteți cele care înainte de a rămâne eu însărcinată îmi spuneați: «Lasă că o să te văd eu după ce faci un copil dacă mai arăți așa». Unfollow! E simplu, nu trebuie să mă urmăriți! Pa, la revedere!”.

citește și...