Gabriela Prisăcariu întâmpină numeroase probleme cu sarcina: „Am 17 kilograme în plus, mă dor mâinile…”

18.08.2021, 14:32
Gabriela Prisăcariu întâmpină numeroase probleme cu sarcina: „Am 17 kilograme în plus, mă dor mâinile...”
Gabriela Prisăcariu întâmpină numeroase probleme cu sarcina: „Am 17 kilograme în plus, mă dor mâinile...”

Gabriela Prisăcariu, soția lui Dani Oțil, a dezvăluit că întâmpină numeroase probleme cu sarcina. Blondina va deveni mamă pentru prima dată în doar câteva săptămâni. 

Gabriela Prisăcariu va naște în curând și le-a povestit fanilor săi din mediul virtual ultimele amănunte despre sarcină.

Gabriela Prisăcariu întâmpină numeroase probleme cu sarcina

Ea a dezvăluit că a luat multe kilograme în plus, un lucru care o deranjează. În plus, Gabriela Prisăcariu se confruntă cu mâini și picioare umflate.

‘Singurul lucru care mă deranjează deocamdată este faptul că mi s-au umflat picioarele, mâinile, mă dor, dar cred că este ceva normal și am multe kilograme în plus. La ultima cântărire aveam plus 17 kilograme’, a spus Gabriela Prisăcariu pe Instastory.

Gabriela Prisăcariu și Dani Oțil nu au ales numele bebelușului

Gabriela Prisăcariu va naște un băiețel! Pe rețelele de socializare, partenera lui Dani Oțil a fost asaltată cu întrebări legate de numele copilului. Ca deobicei, ea a oferit un răspuns de zile mari, spre amuzamentul internauților.

”Nu mă mai întrebați ce nume o să aibă bebelușul pentru că habar nu avem. Suntem niște părinți praf, dacă aveți sugestii le aștept, poate mă mai inspir. În schimb, porecla lui, încă de când am rămas însărcinată, este ”Cârcel”, pentru că eu nu am avut niciodată cârcei. Iar după cârcelul de azi dimineață, de la ora șase, mă gândesc serios să îi pun numele ”Cârcel”. Ce, ce are?”, a spus vedeta în mediul online.

Cum a anunțat Dani Oțil că va fi tătic

Cel care a dat vestea că Gabriela Prisăcariu este însărcinată a fost chiar Dani Oțil, pe contul său de socializare, acolo unde a publicat și prima fotografie cu iubita lui însărcinată. Mesajul transmis de prezentatorul de televiziune a fost unul inedit.

”Pentru toți cei care mă întreabă de ani total nepotrivit: când faceți un copil… Pentru toți cei care au ceva cu pătrățelele noastre… Pentru toți cei care merg cu bebelușii 10-12 ore cu avionul, ca să vadă și bebelușii insule… Pentru toți…hai că am glumit…nu pentru voi…Ci pentru noi…O să avem un copil. Am decis să spun aici pentru că, în curând, mi se va vedea burta și se vor face speculații. Promit să mă refac repede”, a scris Dani Oțil pe Instagram.

citește și...