Gabriela Cristea și Tavi Clonda, în urmă cu opt ani. ”Cu puțin înainte ca eu și soțul meu să începem o relație”

06.09.2021, 16:35
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, în urmă cu opt ani. ”Cu puțin înainte ca eu și soțul meu să începem o relație”
Gabriela Cristea și Tavi Clonda, în urmă cu opt ani. ”Cu puțin înainte ca eu și soțul meu să începem o relație”

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, în vârstă de 46 de ani, a dat publiocitățioi o fotografie de arhivă în care apare alături de Tavi Clonda, în vârstă de 41 de ani. Imaginea respectivă datează din urmă cu opt ani, cu puțin timp înainte ca Gabriela Cristea și Tavi Clonda să ajungă să formeze un cuplu.

Gabriela Cristea și-a adus aminte de începuturile relației sale cu Tavi Clonda, cel care îi este soț.

Pe contul său de socializare, Gabriela Cristea a dat publicității o fotografie din urmă cu opt ani, înainte să înceapă povestea lor de dragoste.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda, în urmă cu opt ani. ”La momentul acela habar nu aveam ce viață minunată ne asteaptă împreună”

Fotografia respectivă a fost însoțită și de un mesaj al Gabrielei Cristea.

”Aceasta este o poza de acum 8 ani, facuta cu putin timp inainte ca eu si sotul meu sa incepem o relatie. Habar nu am daca era la atent la ce vorbeam dar stiu sigur ca i-am atras atentia? La momentul acela habar nu aveam ce viata minunata ne asteapta impreuna. Multumesc Doamne! Tu pentru ce ii multumesti lui Dumnezeu in fiecare moment? @taviclonda #victorienii #tushieu #bygabrielacristea”, a explicat vedeta TV.

Gabriela Cristea este căsătorită cu Tavi Clonda, împreună cu care are două fetițe

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.  Despre familia sa a făcut prezentatoarea declarații într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro. Aceasta a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei de viață, despre care a spus că nu i-a înșelat niciodată așteptările. ”Da, am știut dintotdeauna că Tavi va fi un tată excepțional și se dovedește că este un tată excepțional și nu mi-a înșelat nicio secundă așteptările”, a afirmat vedeta TV.

”Căsătoria mea cu Tavi m-a făcut să înțeleg că există bucuria de a împărtăși în fiecare moment cu celălalt. Ține foarte mult de partenerul pe care ți-l alegi. Pe lângă faptul că faci copii, e foarte important să te înțelegi cu partenerul tău de viață, să comunici, să fii pe aceeași lungime de undă, să-ți dorești să fii cu el, să râdeți împreună, să plângeți împreună, dacă e cazul, și să vă sustineți unul pe celălalt. Cam astea sunt lucrurile, nu e nimic ieșit din comun, nu e nimic extradordinar. Dar important e ca în fiecare zi, când te trezești, să-ți dorești să ai o familie cu bărbatul de lângă tine, respectiv cu femeia de lângă tine. Și atunci cred că toate lucrurile sunt mult mai simple”, a completat ea.

 

citește și...