Gabriela Cristea și Tavi Clonda au emisiune la Antena Stars. Cum se numește show-ul și când va fi difuzat

12.01.2021, 11:26
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au emisiune la Antena Stars. Cum se numește show-ul și când va fi difuzat
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au emisiune la Antena Stars. Cum se va numi show-ul și când va fi difuzat

Gabriela Cristea și partenerul ei de viață, Tavi Clonda, vor apărea într-un reality-show la poastul de televiziune Antena Stars.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

Gabriela Cristea și actualul ei partener de viață vor apărea alături de cele două fetițe ale lor într-un show care va fi difuzat de postul de televiziune Antena Stars – Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea, anunță spynews.ro. Emisiunea va putea fi urmărită începând din data de 20 ianuarie, în fiecare miercuri şi joi, de la ora 21:00.

Ce spune Tavi Clonda despre show-ul pe care îl va avea la Antena Stars

 

În cadrul reality show-ului ”Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea”, telespectatorii vor putea urmări imagini inedite din viața Gabrielei Cristea și a lui Tavi Clonda alături de cele două fetițe ale lor.

Tavi Clonda a făcut declarații despre noua emisiune în care familia sa va apărea la Antena Stars, afirmând că este o provocare.

„Cine ne ştie, cunoaşte faptul că noi suntem bune gazde, deci o să îi primim pe cei din faţa micilor ecrane cu braţele deschise la noi acasă şi în vieţile noastre! Nu este uşor, suntem conştienţi că nu va fi uşor, chiar dacă noi avem experienţă în televiziune, acest proiect este cu totul şi cu totul nou şi diferit. Vom avea o echipă de filmare cu noi în permanenţă, ceea ce nu e puţin lucru, dar eu zic că vom face faţă cu bine. Acest proiect este o provocare, nu ştiu dacă cea mai mare din viaţa noastră, dar cu siguranţă una dintre cele mai mari!”, a declarat Tavi Clonda, conform sursei mai sus-menționate.

 

citește și...