Gabriela Cristea, probleme cu fata cea mare. ”Am avut o experiență nu tocmai grozavă”

09.07.2021, 11:44
Gabriela Cristea, probleme cu fata cea mare. ”Am avut o experiență nu tocmai grozavă”
abriela Cristea, probleme cu fata cea mare. ”Am avut o experiență nu tocmai grozavă”

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a avut probleme cu fiica sa cea mare, Victoria. Vedeta a ajuns cu micuța la medic, după ce aceasta nu s-a simțit bine. ”Am avut o experiență nu tocmai grozavă”, a spus ea. Gabriela Cristea este mama a două fetițe din căsnicia pe care o are cu muzicianul Tavi Clonda.

Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

Zilele acestea, Gabriela Cristea a avut probleme cu fiica sa cea mare, Victoria, care nu s-a simțit bine, astfel că vedeta a mers la medic cu ea.

Gabriela Cristea, probleme cu fata cea mare. ”Am plecat nepregătită pentru că nu mă așteptam să ne interneze 24 de ore”

Gabriela Cristea le-a explicat fanilor ce s-a întâmplat cu Victoria și de ce au ajuns de urgență la spital. „Știu că o să-mi spuneți că arăt impecabil și că sunt super machiată, numai că ceea ce nu știți este că machiajul acesta rezistă de aproape 24 de ore pentru că abia acum am ajuns acasă. Am avut o experiență nu tocmai grozavă, ieri după emisiune am venit acasă și Victoria avea febră, 39 cu 9, roșu în gât groaznic, era și răgușită și am luat-o în brațe și am dus-o direct la Sanador. Am plecat nepregătită pentru că nu mă așteptam să ne interneze 24 de ore, dar ne-am descurcat pentru că cei de acolo au fost super drăguți cu noi și ne-au ajutat cu tot ce am avut nevoie”, a povestit vedeta la InstaStory, citată de spynews.ro.

„Una peste alta, după 24 de ore în care a trebuit să-i punem o linie venoasă, am păcălit-o că i-am pus un fluturaș, și fetele de la pediatrie au fost extraordinar de atente și de delicate și i-au pus o linie venoasă, au hidtratat-o și i-au pus toate medicamentele de care avea nevoie. Am făcut și aerosoli și nu mai știam ce să inventez ca să fie totul bine. (…) Acum ea doarme, este la ea acasă, ea este foarte fericită că e la ea acasă și noi toți suntem foarte fericiți”, a mai spus prezentatoarea TV.

citește și...