Gabriela Cristea și-a adus ”mama adoptivă” la emisiune. ”Ăsta nu este un secret”

30.03.2021, 14:12
Gabriela Cristea și-a adus ”mama adoptivă” la emisiune. ”Ăsta nu este un secret”
Gabriela Cristea și-a adus mama adoptivă la emisiune. ”Ăsta nu este un secret”

Gabriela Cristea a adus-o pe Paula Crăciunescu, cea despre care se spune că este mama sa adoptivă, la noua emisiune pe care o moderează la postul de televiziune Antena Stars.

Gabriela Cristea prezintă noua emisiunea ”Mireala: Urzeala soacrelor”, de la postul de televiziune Antena Stars.  Emisiunea este difuzată de luni până vineri, de la ora 19:00. ”Mireasa: Urzeala soacrelor” este o extensie a reality show-ului ”Mireasa”, de la Antena 1, moderat de Simona Gherghe. În ediția de luni a emisiunii ”Mireasa: Urzeala soacrelor”, Gabriela Cristea a adus-o la emisiune și pe Paula Crăciunescu, cea considerată ”mama sa adoptivă”. Paula Crăciunescu este invitată pentru a le da sfaturi concurenților și pentru a împărtăși cu aceștia din experiența proprie.

”Te-am invitat aici pentru că ai o experință de viață. Noi două suntem apropiate și ăsta nu este un secret. Te-am invitat pentru că tu poți să ne dai sfaturi, pentru că ai o căsătorie de 48 de ani. Voiam să-ți propun dacă vrei să fiu nașa ta la aniversarea de 50”, a spus Gabriela Cristea la emisiunea sa de la Antena Stars, potrivit spynews.ro.

Gabriela Cristea, apărată de ”mama adoptivă” în scandalul cu Maria Constantin

Paula Crăciunescu, cea considerată ”mama adoptivă” a Gabrielei Cristea, și-a spus foarte clar părerea după declarațiile făcute de Maria Constantin la o emisiune de televiziune.

Maria Constantin a afirmat despre Gabriela Cristea că este ”supraponderală și rea”.

“De 28 de ani de când e sub aripa mea, Gabriela nu a făcut altceva decât să își vadă de ale ei, să îi trateze pe toți cu bun simț. Pe Gabriela nu a interesat-o niciodată cu cine s-a căsătorit Marcel Toader după divorțul cu ea. Acum Gabriela este foarte devotată familiei sale și nu are timp de bârfe. Își iubește foarte mult familia. Faptul că Maria a plecat de lângă copilul său și și-a refăcut viața cu un alt bărbat, spune multe despre ea. Și Gabriela putea să iasă la atac și să o critice, însă nu a făcut-o pentru că acest aspect nu o interesează pe ea, pe ea nu o interesează viața nimănui. Duduia Maria nu are niciun drept să vorbească despre Gabriela. Gabriela își vede de viața ei și atât. Păcat că Maria a trebuit să arunce asemenea vorbe. Fata asta chiar nu avea de ce să își dea cu părerea”, a declarat Paula Crăciunescu pentru playtech.ro.

 

 

citește și...