Gabriela Cristea, mesaj la sfârșit de an. ”2020 a fost atât de… altfel. Daaa, totul a fost cu susul in jos”

16.12.2020, 13:13
Gabriela Cristea, mesaj la sfârșit de an. ”2020 a fost atât de... altfel. Daaa, totul a fost cu susul in jos”
Gabriela Cristea, mesaj la sfârșit de an. ”Anul 2020 a fost atat de... altfel. Daaa, totul a fost cu susul in jos”

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea a făcut un bilanț al anului care stă să se închie. Aceasta a afirmat că în ciuda faptului că a fost un an dificil, ea și familia sa se vor bucura și vor petrece de sărbătorile de iarnă la fel ca în ceilalți ani.

Gabriela Cristea a mărturisit, în mesajul postat online, că este recunoscătoare pentru tot ce se întâmplă în viața sa.

”Anul 2020 a fost atat de… altfel. Daaa, totul a fost cu susul in jos, valorile s-au schimbat, valentele sunt altele…important e sa nu ne abandonam principiile si sa ne pastram valoarea si valorile. Eu nu am sa renunt la colinde, nici daca trebuie sa le fredonez in gand. Am sa deschid cadouri cu fetele mele si cu Tavi pe 25 decembrie, chiar daca am sa impachetez mere si covrigi. Sunt sigura ca vom manca sarmale si cozonac, chiar daca vom pune 1-2 kg pe solduri. Cu certitudine ne vom tine de mana in noaptea de anul nou si ne vom pune o dorinta pentru 2021, chiar daca nu vom ciocni o cupa cu sampanie. Sunt sigura ca vom trai vremuri mai bune dar nu ma plang nici acum, important e sa fim sanatosi si sa ne avem unii pe altii. Eu sunt recunoscatoare pentru tot”, a spus vedeta de televiziune.

Gabriela Cristea e căsătorită cu Tavi Clonda și are două fetițe

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în periuoada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

Despre cum a început povestea de dragoste dintre ea și Tavi Clonda a povestit Gabriela Cristea într-un interviu pentru Antena Stars. Vedeta TV a mărturisit că s-a dus la Tavi Clonda să-i facă un compliment pentru felul în care arăta, însă ceea ce i-a spus acesta a lăsat-o mască.

”Era îmbrăcat într-o cămașă roșie și mi se părea foarte îndrăzneț să porți așa ziua.Și i-am zis că ce cămașă mișto are, dar cu o zi înainte purtasem o rochie roșie superbă și mi-a zis: „Am poftit la rochia ta”. Iar eu m-am șocat și am zis: „Cum îndrăznește să spună așa ceva”, dar nu m-am exteriorizat. După care m-am gândit dacă se dă la mine. și din momentul ăla mi s-au aprins beculețele și s-au declanșat toate. Și s-a dovedit că a avut replica potrivită la momentul potrivit”, și-a amintit Gabriela Cristea.

citește și...