Gabriela Cristea, la picnic. Detaliul pe care fanii l-au observat imediat!

07.07.2021, 12:07
Gabriela Cristea, la picnic. Detaliul pe care fanii l-au observat imediat!
Gabriela Cristea, la picnic. Detaliul pe care fanii l-au observat imediat!

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea a fost zilele trecute la picnic și a postat, pe contul său de socializare, mai multe imagini. Internauții au fost foarte atenți și au observat un detaliu asupra căruia i-au atras imediat atenția prezentatoarei de televiziune. ”De la atâta editat s-a îndoit și sticla”, au remarcat cei care au văzut pozele.

Gabriela Cristea a postat în mediul online fotografii de la o ieșire a sa la picnic.În imaginile respective, Gabriela Cristea apare pe pătură, având lângă ea diverse alimente, dar și o sticlă de șampanie.

Internauții au fost foarte vigilenți și au observrat un detaliu asupra căruia i-au atras imediat atenția vedetei de televiziune.

Gabriela Cristea, la picnic. ”Top model de editare. Nu vezi cât s-a îndoit sticla?”

Internauții au remarcat că sticla de șampanie care apare într-una dintre fotografiile postate de Gabriela Cristea în mediul online este îndoită din cauza editării excesive a imaginilor.

”Prea mult Photoshop”, ”De la atâta editat s-a îndoit și sticla”, ”Top model de editare. Nu vezi cât s-a îndoit sticla?”, „Când ai modificat silueta, ai îndoit sticla!”, ”Ți se topește sticla în mână!”, ”Ce ai făcut cu sticla aia??”, ”Cam strâmbă sticla de șampanie. Nu vreau să par răutăcioasă, dar numai apăreți deloc naturale pe site-urile de socializare… Păcat că ești frumoasă în realitate”, ”Ce s-a întâmplat cu sticla de șampanie? Un nou model al sticlei?”, au comentat internauții.

Gabriela Cristea are o nouă emisiune la TV

 

Începând din 29 martie, de luni până vineri, de la ora 19:00, telespectatorii Antena Stars pot urmări cea mai nouă producţie a staţiei – ”Mireasa: Urzeala soacrelor”, o extensie a reality show-ului ”Mireasa”, de la Antena 1. Zilnic, după difuzarea ediţiei ”Mireasa” de pe Antena 1, de la ora 14:00, începând cu ora 19:00, gazda show-ului ”Mireasa – Urzeala soacrelor”, Gabriela Cristea, îi invită pe telespectatori pe Antena Stars să continue creionarea poveştilor prin dezbaterea argumentată a subiectelor zilnice alături de invitaţi speciali şi să afle detalii în premieră despre participanţi, dat fiind faptul că aceştia sunt într-o competiţie. „Sunt tare fericită să fac parte din acest proiect, mă simt onorată de faptul că am fost cooptată în această echipă… O să îmi fie puţin dificil, pentru că o să am serile ocupate, timp pe care îl valorificam la maximum împreună cu familia mea, dar am să recuperez weekendurile”, a spus Gabriela Cristea. 

În plan personal, rezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

citește și...