Cine sunt marii câștigători ai primului sezon ‘Mireasa’! Cuplul a fost cel mai votat și a pus mâna pe 40.000 de euro

11.07.2020, 16:51
Cine sunt marii câștigători ai primului sezon 'Mireasa'! Cuplul a fost cel mai votat și a pus mâna pe 40.000 de euro
Cine sunt marii câștigători ai primului sezon 'Mireasa'! Cuplul a fost cel mai votat și a pus mâna pe 40.000 de euro

Sâmbătă, 11 iulie, a avut loc finala primului sezon al emisiunii ‘Mireasa’! După patru luni de conviețuit în aceeași casă, cuplul care a fost desemnat câștigător este format din Andra Nicolin și Armando Rădulescu. Cei doi au reușit să pună mâna pe cei 40000 de euro puși în joc și s-au căsătorit, în direct, la tv.

Andra Nicolin și Armando Rădulescu au demonstrat tuturor că se iubesc și au luptat cu toate forțele pentru relația lor. Deși Andra a fost plecată din competiție la un moment dat, iar Armando a fost cuplat cu o altă tânără, roșcata a reușit să treacă peste aventura bărbatului.

Andra Nicolin și Armando Rădulescu au câștigat finala ‘Mireasa’

Andra Nicolin și Armando Rădulescu au câștigat primul sezon al show-ului matrimonial de la Antena 1. Mai mult de atât, tinerii îndrăgostiți s-au căsătorit, în direct. Pe locul 2 s-au aflat Ciprian și Ina.

Pe locul 3 s-au clasat Ionuț și Ale în preferințele publicului, însă nu au dorit să plece din casa ‘Mireasa’ fără să nu se căsătorească. Și cei doi și-au oficializat relația, în direct, la tv.

De asemenea, Narcisa Pruteanu, în vârstă de 28 de ani, a fost desemnată cea mai populară fată din casa ‘Mireasa’.

Au fost la un pas de eliminare

La nici o lună de când au intrat în casa ‘Mireasa, Armando și Andra au fost protagoniștii unor scene interzise minorilor, motiv pentru care au fost la un pas de eliminare.

Tinerii au încălcat regulamentul, dându-și frâu liber sentimentelor. Cei doi amorezi nu au ținut cont de ceilalți participanți în show și au petrecut o noapte incendiară împreună. Apropierea fizică dintre Armando şi Andra nu a fost văzută cu ochi buni de unii concurenți, care au mărturisit că cei doi nu au avut respect față de cei care îi privesc la tv.

Alții au fost de părere că toate scenele de amor ar fi trebuit să aibă loc în grădină, ținând cont că sunt filmați non-stop.

citește și...