Cine va prezenta emisiunea „Mireasă”! Producătorii au decis

31.01.2020, 11:20
Cine va prezenta emisiunea „Mireasă”! Producătorii au decis
Cine va prezenta emisiunea „Mireasă”

După ce numeroase vedete s-au prezentat la castingul pentru „Mireasă”, producătorii au decis cine va prezenta emisiunea. 

La preselecțiile pentru show-ul matrimonial de la Antena 1 s-au prezentat Andreea Ibacka, Jojo, cântăreața de muzică populară Niculina Stoican, Mara Bănică, Diana Munteanu și Diana Dumitrescu.

Cine va prezenta emisiunea „Mireasă”

Deși mai multe surse o dădeau ca preferată pe Diana Munteanu, iată că, în cele din urmă, producătorii au ales-o pe Diana Dumitrescu. 

„Aștept cu nerăbdare și, trebuie să recunosc, cu emoții, să începem filmările pentru reality-show-ul Mireasă, pentru că este ceva nou pentru mine, ceva ce n-am mai făcut niciodată. Mă bucur că Mireasă este un show live, pentru că prefer genul acesta de emisiuni. Sunt mai pline de viață,  autentice, în ele lumea te vede cu bune și cu rele, fără să fie nimic cosmetizat. Am luat decizia de a mã alãtura acestui proiect, pentru cã este o provocare pentru mine. Am și noroc pentru cã o am pe mama alãturi, care mã va ajuta în continuare, dar și pe soțul meu, care mã susține în tot ceea ce fac”, a declarat actrița, pentru Spynews. 

 

citește și...