Gabriela Cristea i-a rupt turta fiicei sale mai mici. Ce a ales micuța de pe tavă

28.03.2021, 14:51
Gabriela Cristea i-a rupt turta fiicei sale mai mici. Ce a ales micuța de pe tavă
Gabriela Cristea i-a rupt turta fiicei sale mai mici. Ce a ales micuța de pe tavă

Gabriela Cristea și Tavi Clonda i-au rupt turta fetiței lor mai mici, Iris.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris. Gabriela Cristea a anunțat, pe contul său de sicializare că i-a rupt turta mezinei Iris. ”Dragilor, am tot primit intrebari de la voi legate de momentul in care am rupt turta lui Iris. Am avut treaba multa si nu am avut timp sa va impartasim acest monent special. A fost o petrecere mica, mica dar cu oameni speciali… Le multumim frumos nasilor pentru clipele superbe traite impreuna dar si celor care au fost langa noi anul asta cu un gand bun, pentru ca altfel nu s-a putut. PS: pentru carcotasi, “petrecerea” a fost facuta inainte de carantina si ne-am testat cu totii?”, a scris Gabriela Cristea în mediul online.  În momentul în care Iris a fost pusă să aleagă obiecte de pe tăvița destinului, așa cum este obiceiul la ruperea turtei, Iris a ales: cartea, seringa și bani. ”Pentru mine a fost surprinzator ce a ales de pe tavita destinului”, a comentat Gabriela Cristea.

Și Cristina Șișcanu a transmis un mesaj după ce i-a rupt turta fiicei Gabrielei Cristea. ”I-am rupt turta Iriselei (@theairisselena). Sarbatorita mica si frumoasa nu este in poza, era la somnic ?”, a spus aceasta.

Gabriela Cristea are o nouă emisiune la TV

Începând din 29 martie, de luni până vineri, de la ora 19:00, telespectatorii Antena Stars vor putea urmări cea mai nouă producţie a staţiei – ”Mireasa: Urzeala soacrelor”, o extensie a reality show-ului ”Mireasa”, de la Antena 1.

Zilnic, după difuzarea ediţiei ”Mireasa” de pe Antena 1, de la ora 14:00, începând cu ora 19:00, gazda show-ului ”Mireasa – Urzeala soacrelor”, Gabriela Cristea, îi invită pe telespectatori pe Antena Stars să continue creionarea poveştilor prin dezbaterea argumentată a subiectelor zilnice alături de invitaţi speciali şi să afle detalii în premieră despre participanţi, dat fiind faptul că aceştia sunt într-o competiţie.

„Sunt tare fericită să fac parte din acest proiect, mă simt onorată de faptul că am fost cooptată în această echipă… O să îmi fie puţin dificil, pentru că o să am serile ocupate, timp pe care îl valorificam la maximum împreună cu familia mea, dar am să recuperez weekendurile”, a spus Gabriela Cristea.

 

citește și...