Gabriela Cristea, despre rolul de mămică. ”Recunosc, nu e deloc comod sau ușor”

30.09.2020, 13:29
Gabriela Cristea, despre rolul de mămică. ”Recunosc, nu e deloc comod sau ușor”
Gabriela Cristea, despre rolul de mămică. ”Recunosc, nu e deloc comod sau ușor”

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea a vorbit despre viața de mămică. Vedeta a explicat că deși nu este deloc ușor, și-a dorit dintotdeauna să fie mămică.

Gabriela Cristea este căsătorită cu Tavi Clonda. Aceștia au împreună două fetițe, Victoria și Iris, de care sunt foarte mândri.

Vedeta de televiziune a explicat cum este pentru ea rolul de mămică.

”Să fiu mamă a fost cel mai mare vis al meu. Dumnezeu a fost bun și mi-a dăruit mai mult de atât, mi-a dat o familie frumoasă și armonioasă. Recunosc, nu e deloc comod sau ușor, e doar ceva ce îți umple inimă de toate golurile. E ușor să te lași păcălit de visuri efemere ce trebuie înfăptuite, dar să-ți strângi în brațe puiul de om este sensul adevărat al vieții”, a mărturisit prezentatoarea de televiziune.

Cât de greu i-a fost Gabrielei Cristea să aibă copii

Gabriela Cristea a povestit la un moment dat cât de greu i-a fost să aibă copii.

„Am început procedurile pentru fertilizarea in vitro. Nu mai puteam sta aşa să aşteptăm la nesfârşit.

Prima procedură, cu multă speranţă, rezultatul a fost de 0,3, ceva de genul ăsta, nimic. Am zis că prima încercare nu contează. A doua încercare… nici nu mai ştiu ce s-a întâmplat cu cele dintre prima şi ultima.

La un moment dat mă duceam la serviciu să muncesc doar ca să am bani să pot să fac fertilizare in vitro. Încă una, şi încă una. A trecut vara. Niciuna dintre fertilizări nu a prins, nici măcar o singură dată nu am rămas însărcinată datorită tratamentelor”, spunea ea.

”După patru luni, după ce am renunţat la fertilizări, mi-a întârzit ciclul menstrual. Am zis: e vreo dereglare, cine ştie. Mi-am sunat medicul. Mi-a zis să fac un test de sarcină. Am zis: da, da, bine… Îmi aduc aminte că m-am trezit dimineaţă pe la 7 duminică, am făcut testul şi l-am aruncat pe chiuvetă. Am zis că îl citesc când mă trezesc pe la 9-10. Când l-am aruncat pe chiuvetă, am crezut că nu văd bine. Se pozitivase, erau două liniuţe roşii roşii. Am deschis uşa de la baie şi am început să ţip. Era 7 dimineaţa”, explica vedeta TV.

 

citește și...