Ce declarație de dragoste i-a făcut Gabriela Cristea soțului ei. E topită după Tavi Clonda!

16.09.2020, 09:14
Ce declarație de dragoste i-a făcut Gabriela Cristea soțului ei. E topită după Tavi Clonda!
Ce declarație de dragoste i-a făcut Gabriela Cristea soțului ei. E topită după Tavi Clonda!

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea i-a făcut o superbă declarație de dragoste partenerului ei de viață, Tavi Clonda.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda, împreună cu care are două fetițe, Victoria și Iris. În data de 15 septembrie, Gabriela Cristea l-a aniversat pe soțul ei, care a împlinit 41 de ani. Cu această ocazie, vedeta de televiziune i-a făcut o declarație de dragoste publică celui care îi este partener de viață.

”Este ziua prințului meu pe cal alb! Sunt fericită că ne-am găsit și îi mai cer lui Dumnezeu doar sănătate, de dragostea noastră ne îngrijim noi. Te iubesc, soțul meu!”, a fost mesajul Gabrielei Cristea pentru Tavi Clonda.

Gabriela Cristea nu a știut ce cadou să-i ea

Înainte de aniversarea soțului ei, Gabriela Cristea a cerut ajutorul prietenilor virtuali. Vedeta le-a mărturisit acestora că nu știa ce cadou să-i facă partenerului ei de viață.

„Mi-aș dori să mă ajutați într-o chestiune personală. Mâine, pe 15 este ziua soțului meu, împlinește 41 de ani, problema e următoarea: pentru că a fost pandemie, pentru că ieșim foarte rar, nu am apucat să îi cumpăr cadou. Mi-aș dori să îi iau ceva sau să îi manufacturez ceva”, a transmis vedeta pe Instagram, citată de spynews.ro.

„Nu știu ce să îi iau, pentru că are absolut tot ce își dorește. Nu-și dorește nimic, nu are nevoie de nimic. Sunt într-o situație dificilă, dacă puteți să mă ajutați, dați-mi o mână de ajutor”, le-a mai spus Gabriela Cristea celor care o urmăresc în mediul online.

 

Cum a început povestea lor de dragoste

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea a povestit cum a început povestea de dragoste dintre âea și cel care i-a devenit soț, cântărețul Tavi Clonda.

Prezentatoarea TV a mărturisit că s-a dus la Tavi Clonda să-i facă un compliment pentru felul în care arăta, însă ceea ce i-a spus acesta a lăsat-o mască.

”Era îmbrăcat într-o cămașă roșie și mi se părea foarte îndrăzneț să porți așa ziua.Și i-am zis că ce cămașă mișto are, dar cu o zi înainte purtasem o rochie roșie superbă și mi-a zis: „Am poftit la rochia ta”.

Iar eu m-am șocat și am zis: „Cum îndrăznește să spună așa ceva”, dar nu m-am exteriorizat. După care m-am gândit dacă se dă la mine. și din momentul ăla mi s-au aprins beculețele și s-au declanșat toate. Și s-a dovedit că a avut replica potrivită la momentul potrivit”, a declarat Gabriela Cristea.

citește și...