Gabriela Cristea, despre participarea la emisiunea ”Mămici de pitici, cu lipici”. ”Nu prea e nevoie de noi”

03.09.2021, 15:21
Gabriela Cristea, despre participarea la emisiunea ”Mămici de pitici, cu lipici”. ”Nu prea e nevoie de noi”
Gabriela Cristea, despre participarea la emisiunea ”Mămici de pitici, cu lipici”. ”Nu prea e nevoie de noi”

Gabriela Cristea, în vârstă de 46 de ani, a făcut declarații legate de participarea sa în noul sezon al reality-show-ului ”Mămici de pitici cu lipici”, de la postul de televiziune Antena Stars. Vedeta va apărea alături de fetițele sale și ale lui Tavi Clonda, Victoria și Iris. ”Nu prea e nevoie de noi”, a comentat prezentatoarea TV.

Începând din 6 septembrie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la 18:00, pe Antena Stars revine un nou sezon al emisiunii ”Mămici de pitici, cu lipici”, un reality show despre viaţa de familie cu copii, aşa cum este ea văzută prin ochii a trei vedete din showbiz-ul românesc. Gabriela Cristea, Deea Maxer şi Simona Hapciuc, alături de copiii lor, au acceptat provocarea de a fi surprinse zi de zi, în relaţiile lor cu copiii şi îşi dor dezvălui una alteia din secretele lor.

Astfel, Maysa, Andreas, Bella Victoria Margot, Iris Thea şi Dimitrie vor aduce sarea şi piperul în cel mai nou sezon al reality show-ului ”Mămici de pitici, cu lipici”, începând cu 6 septembrie, în fiecare sâmbătă şi duminică, de la ora 18:00 la postul de televiziune Antena Stars.

Gabriela Cristea, despre participarea la emisiunea ”Mămici de pitici, cu lipici”. ”Este un reality în care copiii au reacții mai bune decât noi”

”E mult mai lejer decât la Fetele lui Tavi. Este un reality în care copiii au reacții mai bune decât noi. Nu prea e nevoie de noi. Tot ce se filmează se difuzează, sunt savuroși. Nici nu filmează prea mult, căci nu ne putem ține de un script sau cu lumini și scenariu. Trebuie să ne ținem după ei și cam atât, nu ai cum cu copiii, ei fac de capul lor. Pot să le spui tu că pică lumina… că degeaba. Ideea e să prinzi tot ce spun și fac copiii, chiar scoți lucruri mișto”, a spus Gabriela Cristea la ”Xtra Night Show”, citată de spynews.ro.

”Din păcate, programul nostru este destul de diferit, nu suntem casnice ca să ne întâlnim noi și să facem nebunii. Dar ne-am mai întâlnit la filmări, probabil o să mai facem, dar cred că e important ca cei de acasă să vadă cum fiecare-și crește copilul. Habar nu am (nr. dacă se mai adaugă mămici), docamdată suntem noi trei, dar se pot adăuga pe parcurs și alte mămici”, a adăugat ea.

Simona Hapciuc, despre participarea la emisiunea ”Mămici de pitici, cu lipici”.
”Filmăm destul de mult”

Simona Hapciuc, care participă și ea la emisiunea ”Mămici de pitici, cu lipici”, a făcut declarații despre emisiune, dar și despre băiețelul ei, Dimitrie.  ”Filmăm destul de mult, nu s-a ținut deloc cont de script, când plângea un copil, altul râdea, dar secretul este să stai cu camera după ei”, a spus aceasta.

”Prietena mea este, de fapt, mama adoptivă a copilului. Este prietena care prin testament este desemnată să aibă grijă de el, în caz că, doamne ferește, se întâmplă ceva. Anul trecut mi-am făcut testamentul, mi-am luat măsuri de siguranță, să nu ajungă copilul la Stat. E crescut de două mămici, dar mama prietenei mele e topită după el, e ca nepotul ei. Nu are bunici, părinții mei nu mai sunt, iar părinții tatălui sunt unde e și tatăl, nu știu”, a mai declarat Simona Hapciuc, conform sursei mai sus-menționate.

citește și...