Gabriela Cristea, despre mărirea familiei. ”Eu aș mai face copii, dar nu mai pot”

26.04.2021, 16:16
Gabriela Cristea, despre mărirea familiei. ”Eu aș mai face copii, dar nu mai pot”
Gabriela Cristea, despre mărirea familiei. ”Eu aș mai face copii, dar nu mai pot”

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea a vorbit despre eventualitatea de a-și mări familia.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

În cadrul emisiunii ”Mămici de pitici cu lipici”, de la postul de televiziune Antena Stars, Gabriela Cristea a avut o discuție cu actrița Cristina Cioran, care eeste însărcinată cu primul copil. Gabriela Cristea i-a mărturisit Cristinei Cioran că și-ar mai dori copii. ”Știi cât de mare eram eu? Mă rostogoleam. Dupe ce îl faci pe primul, o să vrei să mai faci. Doar că eu sunt bătrână și nu mai vreau. La noi, prima oară ne-a zis că o să fie băiat. Până la următoarea ecografie am crezut că e băiat, Tavi se gândea deja la nume, cum o să joace fotbal. Apoi s-a văzut că e fetiță. A, am început după să ne gândim invers. Eu aș mai face copii, crede-mă, dar nu mai pot. Fizic, mai pot, cred. Din celălalt punct de vedere fizic nu mai pot. Stai să vezi când or să te ia hormonii. O să plângi din orice”, i-a spus Gabriela Cristea Cristinei Cioran, potrivit spynews.ro.

Mama lui Tavi Clonda, despre perioada când Gabriela Cristea nu putea avea copii. ”A luptat foarte mult”

În cadrul reality show-ului ”Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea”, de la Antena Stars, mama lui Tavi Clonda a făcut dezvăluiri despre momentul în care prezentatoarea TV Gabriela Cristea nu putea avea copii.

“Nu m-am temut niciodată! Speranța a fost că va avea copii. Atâta timp cât și-au dorit copii atât de mult, nu se putea întâmpla altfel. A luptat foarte mult. Cine luptă, până la urmă reușește. Tratamente, cu tot ce a fost, până la urmă învinge dragostea. Cred că n-am avut gândul ăsta că nu vor avea copii. Eu știam cât luptă, deci amândoi. Știam cât lupta când avea tratamente. Știam că o săptămână nu prea vorbim la telefon”, a spus mama lui Tavi Clonda, citată de a1.ro.

”Au fost momente grele cu ei, și pentru mine ca mamă. Mă gândeam la ei prin ce trec. Uite că Dumnezeu le-a ajutat. I-a ajutat pentru că a invins iubirea. Trebuie să vrei, să-ți dorești cu adevărat și atunci se întâmplă. Ei chiar au dus o luptă și au rezistat. A fost o bucurie foarte mare când am aflat. Prima dată n-au vrut să spună, că na, cică nu e bine să spui la început, dar până la urmă nu s-au putut abține”, a adăugat aceasta.

citește și...