Gabriela Cristea, despre mărirea familiei. ”Eu aș mai face copii, dar nu mai pot”

26.04.2021, 16:16
Gabriela Cristea, despre mărirea familiei. ”Eu aș mai face copii, dar nu mai pot”

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea a vorbit despre eventualitatea de a-și mări familia.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

În cadrul emisiunii ”Mămici de pitici cu lipici”, de la postul de televiziune Antena Stars, Gabriela Cristea a avut o discuție cu actrița Cristina Cioran, care eeste însărcinată cu primul copil. Gabriela Cristea i-a mărturisit Cristinei Cioran că și-ar mai dori copii. ”Știi cât de mare eram eu? Mă rostogoleam. Dupe ce îl faci pe primul, o să vrei să mai faci. Doar că eu sunt bătrână și nu mai vreau. La noi, prima oară ne-a zis că o să fie băiat. Până la următoarea ecografie am crezut că e băiat, Tavi se gândea deja la nume, cum o să joace fotbal. Apoi s-a văzut că e fetiță. A, am început după să ne gândim invers. Eu aș mai face copii, crede-mă, dar nu mai pot. Fizic, mai pot, cred. Din celălalt punct de vedere fizic nu mai pot. Stai să vezi când or să te ia hormonii. O să plângi din orice”, i-a spus Gabriela Cristea Cristinei Cioran, potrivit spynews.ro.

Mama lui Tavi Clonda, despre perioada când Gabriela Cristea nu putea avea copii. ”A luptat foarte mult”

În cadrul reality show-ului ”Fetele lui Tavi by Gabriela Cristea”, de la Antena Stars, mama lui Tavi Clonda a făcut dezvăluiri despre momentul în care prezentatoarea TV Gabriela Cristea nu putea avea copii.

“Nu m-am temut niciodată! Speranța a fost că va avea copii. Atâta timp cât și-au dorit copii atât de mult, nu se putea întâmpla altfel. A luptat foarte mult. Cine luptă, până la urmă reușește. Tratamente, cu tot ce a fost, până la urmă învinge dragostea. Cred că n-am avut gândul ăsta că nu vor avea copii. Eu știam cât luptă, deci amândoi. Știam cât lupta când avea tratamente. Știam că o săptămână nu prea vorbim la telefon”, a spus mama lui Tavi Clonda, citată de a1.ro.

”Au fost momente grele cu ei, și pentru mine ca mamă. Mă gândeam la ei prin ce trec. Uite că Dumnezeu le-a ajutat. I-a ajutat pentru că a invins iubirea. Trebuie să vrei, să-ți dorești cu adevărat și atunci se întâmplă. Ei chiar au dus o luptă și au rezistat. A fost o bucurie foarte mare când am aflat. Prima dată n-au vrut să spună, că na, cică nu e bine să spui la început, dar până la urmă nu s-au putut abține”, a adăugat aceasta.