Gabriela Cristea, amintiri dureroase din mariajul cu Marcel Toader. ”Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic”

05.07.2022, 16:24
Gabriela Cristea, amintiri dureroase din mariajul cu Marcel Toader. ”Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic”
Gabriela Cristea, amintiri dureroase din mariajul cu Marcel Toader

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea, în vârstă de 47 de ani, și-a amintit de perioada în care a fost căsătorită cu omul de afaceri marcel Toaderr, care a încetat din viață în anul 2019. ”Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic” , a declarat gabriela Cristea la emisiunea pe care o prezintă la Antena Stars.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Marcel Toader a încetat din viață în anul 2019. La emisiunea ”Miresa – Capriciile iubirii” pe care o moderează la postul de televiziune Antena Stars, Gabriela Cristea a vorbit despre perioada grea prin care a trecut după separarea de Marcel Toader. Povestea a doi dintre concurenții din emisiune făcând-o să rememoreze acea perioadă dificilă din viața ei.

Gabriela Cristea, amintiri dureroase din mariajul cu Marcel Toader.   ”Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat”

„Eu am trăit multă vreme în casă cu un bărbat abuzator și nu vorbesc de abuz fizic. Când a fost abuz fizic, am plecat și am divorțat. Dar am trăit în casă cu un bărbat care, în fiecare zi aproape, mă trata așa cum te-a tratat pe tine Leo. Sunt mulți ani de atunci. Aproape 10! În continuare am niște frustrări și niște angoase că în momentul în care cineva doar încearcă să sugereze ceva din lucrurile pe care le spunea acel om, nu vrei să știi cum reacționez”, a declarat Gabriela Cristea, citată de revista Viva.


”Eu am preferat, după ce am divorțat, să știe toată lumea că am trecut printr-un divorț… Poate și din cauza faptului că a fost un divorț zgomotos, și urât, și apăsător, și angoasant.Am avut nevoie de o perioadă foarte lungă de pauză, în care nu m-a interesat ca cineva să fie în viața mea în niciun fel”, a mai spus vedeta despre separarea de Marcel Toader.

citește și...