Gabriela Cristea, amănunte din viața sa de familie. ”Nu mi-a înșelat nicio secundă așteptările”

25.04.2021, 16:32
Gabriela Cristea, amănunte din viața sa de familie. ”Nu mi-a înșelat nicio secundă așteptările”
Gabriela Cristea, amănunte din viața sa de familie. ”Nu mi-a înșelat nicio secundă așteptările”

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea a dat detalii despre viața sa de familie.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.  Despre familia sa a făcut prezentatoarea declarații într-un interviu pentru libertateapentrufemei.ro. Aceasta a avut numai cuvinte de laudă la adresa partenerului ei de viață, despre care a spus că nu i-a înșelat niciodată așteptările. ”Da, am știut dintotdeauna că Tavi va fi un tată excepțional și se dovedește că este un tată excepțional și nu mi-a înșelat nicio secundă așteptările”, a afirmat vedeta TV.

”Căsătoria mea cu Tavi m-a făcut să înțeleg că există bucuria de a împărtăși în fiecare moment cu celălalt. Ține foarte mult de partenerul pe care ți-l alegi. Pe lângă faptul că faci copii, e foarte important să te înțelegi cu partenerul tău de viață, să comunici, să fii pe aceeași lungime de undă, să-ți dorești să fii cu el, să râdeți împreună, să plângeți împreună, dacă e cazul, și să vă sustineți unul pe celălalt. Cam astea sunt lucrurile, nu e nimic ieșit din comun, nu e nimic extradordinar. Dar important e ca în fiecare zi, când te trezești, să-ți dorești să ai o familie cu bărbatul de lângă tine, respectiv cu femeia de lângă tine. Și atunci cred că toate lucrurile sunt mult mai simple”, a completat ea.


Ce a declarat Gabriela Cristea despre fetițele sale


Gabriela Cristea a explicat și cum încearcă să le educe pe cele două fetițe ale sale.

”Mi se pare că timpul trece atât de repede și că nici nu apucăm să ne dezmeticim bine, că fetele au mai acumulat încă o informație și încă o una. Vrem să le creștem într-un spirit foarte liber și foarte deschis. Noi credem că ele trebuie să știe dacă în familia noastră există o problema, nu prostii, dar dacă trecem printr-o situație, ele trebuie să știe și să participe la această situație, pentru că au și ele un cuvânt de spus și vrem să le arătăm că se poate trăi frumos, că mami și tati se iubesc, împărtășesc, că mami și tati se sfătuiesc și că ele sunt ascultate și că dorințele lor sunt foarte importante”, a mai spus vedeta pentru sursa mai sus-menționată.

”Nu există ”Pentru că așa spun eu, faci asta!” și deja am niște discuții parte în parte cu Victoria, dar asta nu mă deranjează, înseamnă că are personalitate și că știe ce vrea. Și sunt convinsă că și Iris va fi a fel când va mai crește un pic. Vrem să le creștem frumos, senin și cu îndatoriri, cu obligații dar și cu drepturi, în același timp”, a încheiat ea.

citește și...