Gabriela Cristea a trecut la dietă. Cât a slăbit într-o lună

23.11.2022, 11:16
Gabriela Cristea a trecut la dietă. Cât a slăbit într-o lună
Gabriela Cristea a trecut la dietă

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea, în vârstă de 48 de ani, ș-a propus să scape de câteva kilograme ș să ajungă la silueta pe care o visează. Aceasta le-a mărturisit celor care îi urmăresc activitatea pe rețelele de socializare că a trecut la dietă. Vedeta a dezvăluit și câte kilograme a reușit să slăbească într-o lună.

Gabriela Cristea este una dintre cele mai cunoscute vedete din showbiz-ul românesc.   În plan personal, prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris.

Gabriela Cristea este foarte atentă cu imaginea sa și are grijă să fie în cea mai bună formă fizică. Vedeta le-a mărturisit celor care îi urmăresc activtatea în mediul online că a trecut la dietă de ceva vreme și a dezvăluit și câte kilograme a reușit să dea jos în decursul unei luni.

Gabriela Cristea a trecut la dietă.”Rezultatul nu a întârziat să apară; 5,8 kilograme într-o lună”

”Dragilor, am tot primit mesaje de la voi in care ma intrebati “ce am facut”, pentru ca se vede ca am inceput sa slabesc. Raspunsul este simplu; m-am tinut de dieta ajutata de bautura de la L…. In urma cu o luna am hotarat sa ma tin serios de dieta si rezultatul nu a intarziat sa apara; 5,8kg intr-o luna. Nu stiu daca e mult sau putin dar pentru mine e minunat. Ma simt din ce in ce mai usoara iar hainele incep sa se modeleze mai bine pe mine”, a povestit Gabriela Cristea în medul online.

”Si ca sa va povestesc concret, am avut o singura masa consistenta la pranz, iar in loc de mic dejun si cina am consumat cate o bautura L… care are aproximativ 142-145 calorii, 19 grame carbohidrati, 7,9g proteina, vitamine si fibre. E important ca, indiferent daca preferi ciocolata sau vanilia, ambele sunt foarte placute la gust”, a mai spus aceasta.

citește și...