Gabriela Cristea a dezvăluit câte kilograme a avut înainte de a slăbi! Vedeta a dat cărțile pe față: ‘Am avut obezitate de gradul 1’

28.07.2020, 00:28
Gabriela Cristea a dezvăluit câte kilograme a avut înainte de a slăbi! Vedeta a dat cărțile pe față: 'Am avut obezitate de gradul 1'
Gabriela Cristea a dezvăluit câte kilograme a avut înainte de a slăbi! Vedeta a dat cărțile pe față: 'Am avut obezitate de gradul 1'

Gabriela Cristea a reușit să slăbească enorm după cele două sarcini. Vedeta a avut o voință imensă, astfel că a dat jos kilogramele în plus.

Acum, prezentatoarea tv are un trup de invidiat, iar cu formele sale cu siguranță stârnește invidia în rândul tuturor doamnelor și domnișoarelor. Vedeta de televiziune arată din nou ca la 30 de ani, după ce a urmat o dietă strictă.

Invitată în platoul emisiunii ‘Sinteza Zilei’ de la Antena 3, vedeta a vorbit deschis despre lupta cu kilogramele acumulate în ultimii ani.

S-a luptat ani buni cu kilogramele în plus

Deși este mereu cu zâmbetul pe buze și plină de viață, Gabriela Cristea a mărturist că s-a confruntat cu obezitatea și că a fost nevoită să ia măsuri urgente pentru a preveni o situație mult gravă.

‘Am avut undeva pe la 86 de kilograme și aveam obezitate de gradul 1. Când ai 150 de kilograme sau mai mult, ajungi la un grad mai mare de obezitate și cred că asta ar trebui, de fapt, spus. Obezitatea nu înseamnă peste 100 de kilograme. Sunt mulți oameni care ar trebui să-și ia măsurile de preacuție. Eu vorbesc acum din perspectiva femeii’, a declarat ea, la Antena 3.

Cum a reușit să slăbească

Gabriela Cristea a spus că a mâncat cinci mese pe zi, dintre care trei principale și două gustări.

‘M-am și îngrășat în perioada asta, dar acum sunt la cură de slăbire și am reușit să slăbesc. Sunt în continuare la dietă, țin un regim echilibrat, cam 1200 de calorii pe zi, împărțite în 5 mese, 3 principale și două gustări și mă simt foarte OK, pentru că mănânc absolut orice, inclusiv dulce o dată pe săptămână și mă simt foarte bine. Cred că ăsta e ritmul pe care îl voi ține. Și dacă o țin așa cred că până la toamnă o să am 50 de kilograme.

Am încercat și un regim hipoproteic și, într-adevăr, slăbești foarte repede, doar că este foarte greu de ținut și extrem de plictisitor din punctul de vedere al diversificării alimentelor, așa că am optat pentru varianta de 1200 de calorii, împărțite în 5 mese, 3 principale și 2 gustări. E super! Pe lângă asta beau minim 2 litri și jumătate de apă, beau ceaiuri din plante și nu m-am apucat încă de sport, pentru că nu mai am când și nu mai am nici energie, sincer!’, a povestit Gabriela pentru Click.ro.

 

citește și...