Gabriela Cristea a avut probleme cu fetițele la grădiniță. ”Am trecut peste, am înghițit în sec”

10.08.2021, 16:18
Gabriela Cristea a avut probleme cu fetițele la grădiniță. ”Am trecut peste, am înghițit în sec”
Gabriela Cristea a avut probleme cu fetițele la grădiniță. ”Am trecut peste, am înghițit în sec”

Vedeta de televiziune Gabriela Cristea, în vârstă de 46 de ani, este mama a doă fetițe, Victoria și Iris, din mariajul cu muzicianul Ravi Clonda. Despre cele două fetițe ale sale a făcut prezentatoareea TV dezvăluiri într-un interviu. Acesta a explicat cu ce probleme s-a confruntrat când le-a dus pe Victoria și Iris la grădiniță.

Prezentatoarea de televiziune Gabriela Cristea este căsătorită cu muzicianul Tavi Clonda din anul 2015. Vedeta a mai fost măritată cu omul de afaceri Marcel Toader, în perioada 2008-2013. Din mariajul cu Tavi Clonda, Gabriela Cristea are două fetițe, Victoria și Iris. Despre familia sa a făcut prezentatoarea declarații într-un interviu pentru revista Viva.

Gabriela Cristea a explicat cu ce probleme s-a confruntat când le-a dus la grădiniță pe cele două fetițe ale sale.

Gabriela Cristea a avut probleme cu fetițele la grădiniță.  ”Amândouă au avut un puseu de personalitate”

Gabriela Cristea a explicat că a avut parte de momente mai puțin plăcute când le-a dus la grădiniță pe fiicele sale.

„Astăzi, dacă mă întrebi, au urlat amândouă. Asta după ce, de vreo lună, sunt foarte fericite că merg la grădiniță. Amândouă au avut un puseu de personalitate, chiar o criză de tantrum, la prima oră a dimineții. A fost ok, pentru că am învățat să trec peste aceste crize și, stând de vorba cu educatoarele și doamnele care se ocupă de ele, mi s-a explicat că eu trebuie să am tărie de caracter, pentru că ele profită. Am trecut peste, am înghițit în sec, pentru că nu e ok să îți vezi copilul făcând o criză de tantrum, și le duc frumușel la grădiniță, iar lor le este foarte bine și vin fericite de acolo. Cel puțin la Victoria, cea mare, se vede o evoluție extraordinară de când e la grădiniță, iar celei mici i se dezvoltă din ce în ce mai tare personalitatea, ceea ce… la momentul ăsta nu e un lucru chiar grozav. Pe viitor va fi bine pentru ea”, a povestit Gabriela Cristea pentru sursa citată anterior.

citește și...