Gabriel Dorobanțu, victima unor escroci. ”Am cerut un extras de cont de la bancă să verific sumele cheltuite”

05.02.2021, 10:36
Gabriel Dorobanțu, victima unor escroci. ”Am cerut un extras de cont de la bancă să verific sumele cheltuite”
Gabriel Dorobanțu, victima unor escroci. ”Am cerut un extras de cont de la bancă să verific sumele cheltuite”

Binecunoscutul cântăreț Gabriel Dorobanțu a fost victima hackerilor.

Gabriel Dorobanţu a fost audiat, joi, de procurorii DIICOT. Acesta a fost victima hackerilor, care i-au spart conturile bancare și au comandat produse scumpe. De asemenea, artistul susține că i-a fost furată și identitatea pe Facebook, acolo unde s-au cerut bani în numele său. Nu doar Gabriel Dorobanțu se află printre victime, și alți artiști fiind printre persoanele prejudiciate.

“Mi-am recuperat prejudiciul și merg la audieri. Am văzut că lipseau bani, am făcut sesizate către bancă şi mi-au dat banii. Nu era o sumă mare, dar erau banii mei (…) Nu știu cum au făcut (infractorii, n.r.), nu e treaba mea. Prima atentionare a fost când am primit telefon de la compania de telefonie mobilă că am făcut comandă de telefon foarte scump. Am negat, am insistat că nu e comanda mea (…) S-au încărcat cartele pe aboamentul de net, telefon și televzor, s-a vorbit cu prietenii mei de pe Facebok și li s-a cerut bani, mulți au dat. Am înțeles că sunt sume destul de mari”, a declarat Gabriel Dorobanţu înainte de a fi audiat de procurori, potrivit spynews.ro.

Gabriel Dorobanțu, victima unor escroci. Ce a declarat după ce a fost audiat de DIICOT

După ce a fost audiat la DIICOT, Gabriel Dorobanțu a făcut noi declarații despre cele întâmplate.

„Au fost și bani care la un moment dat nu au mai existat pe card. A trebuit să fac o negație către bancă și mi-am recuperat banii. Totul a pornit cu spargerea contului de Facebook. Chestiunea asta s-a întâmplat de 3 ori. Am luat legătură cu Poliția, am înștiințat, am făcut o reclamație și astăzi a trebuit să merg la DIICOT să întăresc cele spuse”, a spus Gabriel Dorobanțu la Antena Stars, conform sursei mai sus-menționate.

„Întâmplător am aflat când am cerut un extras de cont de la bancă să verific sumele cheltuite în cursul unei luni și am constat că erau sume folosite în alte scopuri și de către altcineva. A fost o problemă, pentru că și-au încărcat cartelele telefonice pe abonamentul pe care l-am avut și mi-au folosit de fiecare dată numărul de telefon și datele personale în discuții private pe mesagerie cu prietenii de pe Facebook… „Întrerupându-mi contul de Facebook au găsit prilejul ca să mă substituie și să ceară bani în numele meu. Asta au văzut toți cei abonați la contul meu și fanii mei de pe contul de Facebook și mulți dintre ei m-au înștiințat”, a completat artistul.

citește și...