Ce a făcut băiatul lui Leonard Doroftei cu primii bani câștigați. ”Îi regret în momentul de față”

30.01.2021, 14:22
Ce a făcut băiatul lui Leonard Doroftei cu primii bani câștigați. ”Îi regret în momentul de față”
Ce a făcut băiatul lui Leonard Doroftei cu primii bani. ”Îi regret în momentul de față”

Adrian, unul dintre copiii lui Leonard Doroftei, a făcut dezvăluiri despre viața sa la o emisiune de televiziune.

Leonard Doroftei are o familie extrem de reușită alături de soția sa, Monica. Aceasta i-a dăruit fostului boxer trei copii: Adrian, Alexandru și Vanessa. Adrian Doroftei a acordat un interviu pentru Antena Stras, în care a vorbit despre viața sa. Printre altele, fiul lui Leonard Doroftei a povestit și ce a făcut cu primii bani pe care i-a câștigat.

„Cu primii bani o să mă fac de râs. Am fost la restaurant și am cheltuit aproape tot salariul și mi-am mai luat o pereche de ochelari destul de scumpi pe care îi regret în momentul de față. Mama a fost șocată, nu se aștepta să mă vadă în ipostaza de salariat”, a dezvăluit Adrian Doroftei, conform spynews.ro

Adrian Doroftei: ”Părinții mei m-au ajutat enorm”

Adrian Doroftei a mai vorbit despre ajutorul pe care l-a primit de la părinții săi.

Fiul lui Leonard Doroftei a mărturisit însă că și-a dorit să se angajeze și să-și câștige banii lui pentru a vedea când este să se descurce singur.

„Sunt produsul familiei mele. Sunt tot ceea ce am trăit în ultimii 23 de ani și lucrul ăsta a plecat din dragostea lor. De la mama am învățat să fiu punctual și de la tata să fiu perseverent. Canada este casa mea și va rămâne întotdeauna casa mea, la fel cum este și România. Părinții mei m-au ajutat enorm. Aveam bani să îmi iau mașină, aveam bani să dau avansul pentru apartament, aveam bani pentru a trăi liniștit, dar de asta m-am și angajat, pentru că am vrut să văd cum este să trăiești singur. Angajam însoțitoare de zbor și acum îmi vine să zâmbesc pentru că a fost cel mai tare job pe care am putut să îș găsesc vreodată”, a explicat Adrian Doroftei.

 

citește și...