Gabriel Coveșeanu are coronavirus! Cum se simte colegul Adelei Popescu de la ‘Vorbește lumea’

05.01.2021, 10:31
Gabriel Coveșeanu are coronavirus! Cum se simte colegul Adelei Popescu de la 'Vorbește lumea'
Gabriel Coveșeanu are coronavirus! Cum se simte colegul Adelei Popescu de la 'Vorbește lumea'

Gabriel Coveșeanu a fost confirmat pozitiv cu COVID-19! Colegul Adelei Popescu de la ‘Vorbește lumea’ a anunțat că s-a infectat cu coronavirus. 

Cove a mărturisit că testul său a ieșit pozitiv chiar înainte de Crăciun, iar acum se află în izolare la domiciliu. Prezentatorul tv a intrat în direct cadrul emisiunii „Vorbește Lumea”. El a detaliat cum se simte și cum își petrece timpul în izolare.

Gabriel Coveșeanu are COVID-19

‘Pe scurt, povestea e următoarea. Înainte de Crăciun, pentru că o bună prietenă a simțit că aveam nasul ușor înfundat a zis nu ar fi bine să îți faci tu un test să vezi cum stai pentru că poate ai de gând de Crăciun să-ți vizitezi părinții, familia și așa mai departe.

Am făcut un test în urma căruia am ieșit pozitiv. Fix din momentul ăla m-am izolat de toată lumea. De mai bine de zece zile sunt în izolare. Partea bună în toată povestea asta este că din fericire nu am avut niciun simptom grav, exceptând acel nas înfundat care a ținut vreo două trei zile și o ușoară tuse seacă. În rest nu am avut nicio altă problemă, nu m-a durut nimic’, a dezvăluit Cove.

Ce salariu are Gabriel Coveșeanu la PRO TV

Gabriel Coveșeanu, colegul Adelei Popescu de la ‘Vorbește Lumea’, nu stă deloc rău la capitolul finanțe. Cove câștigă destul de bine la PRO TV, iar lună de lună îi intră în conturi sume consistente de bani.

Potrivit declarației sale de avere, colegul Adelei Popescu este proprietarul a trei terenuri intravilane și două apartamente în Capitală. Pentru că este manager la teatru încasează un salariu anual de 106269 lei, iar din televiziune, aproximativ 182014 lei.

‘Am două joburi. Cum se termină emisiunea „Vorbește lumea”, merg în altă parte și o iau de la capăt. Mă ocup în prezent de Teatrul „Ion Creangă”. Majoritatea teatrelor, inclusiv noi, ne-am adaptat. O să avem o stagiune estivală, niște spectacole în grădinile Eliad, e un amfiteatru unde pot intra în jur de 30-35 de spectatori. Se păstrează distanțarea, este în aer liber’, povestea prezentatorul tv pentru Libertatea.

citește și...