Ce salariu are Gabriel Coveșeanu la PRO TV? Colegul Adelei Popescu nu stă deloc rău la capitolul finanțe

17.09.2020, 15:33
Ce salariu are Gabriel Coveșeanu la PRO TV? Colegul Adelei Popescu nu stă deloc rău la capitolul finanțe
Ce salariu are Gabriel Coveșeanu la PRO TV? Colegul Adelei Popescu nu stă deloc rău la capitolul finanțe

Gabriel Coveșeanu, colegul Adelei Popescu de la ‘Vorbește Lumea’, nu stă deloc rău la capitolul finanțe. Cove câștigă destul de bine la PRO TV, iar lună de lună îi intră în conturi sume consistente de bani.

Cove a devenit cunoscut încă de pe vremea când era asistentul Andreei Marin, la emisiunea ‘Surprize, Surprize’. În prezent, pe lângă jobul de prezentator la PRO TV, el este și manager al Teatrului ‘Ion Creangă’. Pe lângă acestea, se mai adaugă și diverse colaborări care îi rotunjesc conturile. Cei mai mulți bani îi încasează, însă, din televiziune.

Gabriel Coveșeanu are noroc de bani

Potrivit declarației sale de avere, colegul Adelei Popescu este proprietarul a trei terenuri intravilane și două apartamente în Capitală. Pentru că este manager la teatru încasează un salariu anual de 106269 lei, iar din televiziune, aproximativ 182014 lei.

‘Am două joburi. Cum se termină emisiunea „Vorbește lumea”, merg în altă parte și o iau de la capăt. Mă ocup în prezent de Teatrul „Ion Creangă”. Majoritatea teatrelor, inclusiv noi, ne-am adaptat. O să avem o stagiune estivală, niște spectacole în grădinile Eliad, e un amfiteatru unde pot intra în jur de 30-35 de spectatori. Se păstrează distanțarea, este în aer liber’, povestea prezentatorul tv pentru Libertatea.

În plus, Cove a raportat și alte venituri suplimentare, obținute din colaborări: 31000 lei, 14500 lei, 11400 lei, 5000 lei și 1750 lei. Per total, Gabriel Coveșeanu încasează în jur de 351933 lei pe an, scrie stirilekanald.ro.

În schimb, soția lui Cove câștigă mult mai puțin decât el.  Florentina este cadru medical și este angajată la un spital de urgență din Capitală. Pe lună, ea încasează 3500 lei pe lună, iar venitul anual este de 42050 lei.

Are conturile pline

Tot în cea mai recentă declarație de avere, bărbatul a trecut și o motocicletă și un scuter, ultimul achiziționat în 2019. În conturi, el deține 185000 lei, ambele deschise în 2017.

Gabriel Coveşanu are o familie frumoasă! Din 2013, el este căsătorit cu Florentina Ene și au împreună un băiat, Mihai Răzvan. Prezentatorul tv a mai fost însurat înainte, cu Maria Movileanu, dar căsnicia nu a durat decât un an, destrămându-se în 2010. Din mariajul anterior, el mai are un băiat, pe Bogdan Matei.

‘Ne-am cunoscut la o petrecere. La momentul respectiv fiecare avea viața lui, amândoi eram implicați într-o altă relație. După aceea nu ne-am mai întâlnit. Eu, între timp, m-am și căsătorit și am și divorțat. Apoi ne-am reîntâlnit în același cerc de prieteni, am povestit, ne-am amintit una-alta. Am luat-o așa cu pași timizi și totul a decurs de la sine. Nici nu ne gândeam că vom rezista mult timp împreună’, povestea în urmă cu ceva timp Gabriel Coveșanu despre mariajul cu Florentina.

 

citește și...