Gabriel Cotabiță, detalii incendiare din mariajul cu Alina: „Nu se poate face dragoste cu forța”

20.10.2022, 21:11
Gabriel Cotabiță, detalii incendiare din mariajul cu Alina: „Nu se poate face dragoste cu forța”
Gabriel Cotabiță, detalii incendiare din mariajul cu Alina: „Nu se poate face dragoste cu forța”

În urmă cu șase ani, Gabriel Cotabiță, în vârstă de 66 de ani, își unea destinele cu iubita lui, Alina, care este mai tânără cu 27 de ani. Deși au trecut atâția ani de când au spus ”Da!” în fața ofițerului de Stare Civilă, cei doi se iubesc mai mult ca niciodată. Recent, celebrul artist a făcut câteva declarații incredibile despre partenera sa. 

Gabriel Cotabiță și Alina Munteanu formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz-ul românesc. Cu toate că între ei este o diferență mare de vârstă, aceștia par să se înțeleagă de minune. În plus, solistul are numai cuvinte de laudă la adresa femeii care l-a făcut să se însoare a doua oară.

Gabriel Cotabiță este fericit alături de Alina Munteanu

„Ea poate să facă ce vrea. E o femeie liberă din toate punctele de vedere. E important că a ajuns la concluzia că nu se poate face dragoste cu forţa. Într-o rela­ţie sunt importante respectul şi camaraderia. După dragoste. Iar eu şi ea suntem camarazi”, a povestit artistul, conform Ciao.ro.

„Lăsăm deoparte faptul că arată foarte bine ca femeie – pentru că nici nu avea voie să arate rău, era trecut în fişa postului – ceea ce mă fascinează pe mine la ea e că este extrem de deşteaptă”, a mai precizat Gabriel Cotabiță, pentru sursa citată mai sus.

Ce are interzis solistul de când a făcut infarct

Gabriel Cotabiță a fost la un pas de moarte în urmă cu 7 ani, după ce a suferit un infarct la o sală de fitness din Capitală. Din fericire, medicii au reușit să-l salveze pe artist la timp.

Gabriel Cotabiță a trecut pe lângă moarte, deși doctorii nu îi dădeau șanse de supraviețuire. La șapte ani de la nefastul eveniment, solistul a decis să mai renunțe la unele evenimente private și să dea mai multă importanță sănătății.

Gabriel Cotabiţă și-a revenit cu greu în 2015, după luni întregi de spitalizare.

„Se pare că momentul prin care am trecut m-a făcut să ajung la un alt nivel spiritual. Crede-mă, poate ți se pare că e exagerat, dar după ce treci printr-o perioadă în care te întâlnești cu diverse entități, începi să înțelegi că viața are cu totul alte niveluri. Se pare că v-am auzit. Nu m-am dus către lumina albă, de altfel nici nu mi s-a arătat.

Şi o să spun sincer, este pentru prima dată când mărturisesc asta, eu consider că ceea ce mi s-a întâmplat e un semnal de ”vezi că mai ai ceva de făcut”, adică un fel de reset și ”Hai, ia-o de la capăt!”, declara Gabriel Cotabiţă, la Europa FM, după externarea din spital.

citește și...