Gabriel Cotabiță dă detalii despre problemele sale de sănătate. “De doi ani doar supraviețuiesc”

03.11.2021, 17:01
Gabriel Cotabiță dă detalii despre problemele sale de sănătate. De doi ani doar supraviețuiesc
Gabriel Cotabiță dă detalii despre problemele sale de sănătate. ”"De doi ani doar supraviețuiesc"

Binecunoscutul cântăreț Gabriel Cotabiță, în vârstă de 66 de ani, a fost prezent la o emisiune de televiziune, unde a dat detalii despre starea sa de sănătate. În ultima perioadă de timp, problemele de sănătate i-au dat bătăi de cap îndrăgittului interpret. “De doi ani doar supraviețuiesc” , a mărturisit Gabriel Cotabiță.

La șase ani de când a suferit un infarct, Gabriel Cotabiță s-a confruntat din nou cu probleme de sănătate. Anul 2021 a fost unul complicat pentru artist. La începutul anului a fost internat din cauza COVID-19, iar de curând a ajuns iarăși pe mâna medicilor.

Despre problemele sale de sănătate a făcut Gabriel Cotabiță declarații în cadrul emisiunii ”La Măruță”, de la postul de televiziune Pro TV.

Gabriel Cotabiță dă detalii despre problemele sale de sănătate. ”Se pare că anul acesta în care am intrat a fost unul nefast pentru mine”

“De vreo doi ani de zile doar supraviețuiesc.De când am schimbat anul am trecut prin tot felul de probleme de sănătate. Ultima oară când mi se întâmplase toată lumea credea că am terminat-o. Se pare că anul acesta în care am intrat a fost unul nefast pentru mine”, a declarat Gabriel Cotabiță.

”Mi-am petrecut Revelionul în spital, apoi am avut o problemă cu tiroida luna trecută. Problemele vin, tu doar trebuie să fii pregătit și să nu te sperie. Și mai ales să nu se sperie cei din jurul tău”, a adăugat artistul.

Ce a declarat Gabriel Cotabiță despre soția sa

Gabriel Cotabiţă este căsătorit cu Alina Gabriela Munteanu. Cei doi s-au cunoscut în anul 2010. Gabriel Cotabiță și Alina s-au căsătorit în anul 2016. Alina a fost cea care i-a fost alături celebrului cântăreț în anul 2015, când acesta a fost în comă în urma unui stop cardio-respirator pe care l-a suferit la sala de sport. Gabriel Cotabiță este tată de trei fete, rezultate din căsătoria pe care a avut-o cu Ioana Nagy. Acestea sunt Aela și gemenele Milena și Eliza.

La emisiunea lui Cătălin Măruță, Gabriel Cotabiță a amintit și de Alina, femeia care i-a fost alături la bine și la greu. “Nu credeam că voi mai întâlni pe cineva care să mă iubească așa. Eu nu am făcut nimic special pentru ea, nu i-am ridicat vreo statuie. Știe doar că o iubesc și punct”, a spus acesta.

citește și...