Gabi Dumitru, la provocarea sosurilor iuți de la emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce a putut să spună despre cumnata prezentatorului TV

01.04.2021, 12:41
Gabi Dumitru, la provocarea sosurilor iuți de la emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce a putut să spună despre cumnata prezentatorului TV
Gabi Dumitru, la provocarea sosurilor iuți de la emisiunea lui Cătălin Măruță. Ce a putut să spună despre cumnata prezentatorului TV

Interpretul de muzică populară Gabi Dumitru a răspuns la provocarea sosurilor iuți din cadrul emisiunii pe care Cătălin Măruță o moderează la postul de televiziune Pro TV.

Cântărețul de muzică populară Gabi Dumitru a fost prezent în platoul emisiunii ”La Măruță”, unde a participat la rubrica ”Spui tot sau îți ia gura foc”. Una dintre întrebările puse artistului a fost “Care dintre cântărețele de muzică populară crezi că sunt mai răutăcioase?”, la care Gabi Dumitru a răspuns: Vlăduța Lupău, Elena Merișoreanu și Aurora Mihai, cumnata lui Cătălin Măruță.

 

 

”Bine, nu au fost cu mine răutăcioase, dar am văzut așa scandalurile astea și mi se pare că sunt răutăcioase. Cum s-o ții așa în contre… Aurora e prietena mea și e răuticoasă câteodată cu mine. Personal, da. Mă ceartă, mă critică. Și astăzi m-a sunat de vreo terei ori să mă critice cu niște chestii. Cu Vlăduța e altceva… Eu o consider o fată foarte mișto, o tipă foarte inteligentă, o fată foarte talentată, dar consider că are mici răutăți pe care… cel puțin vizavi de mine. Nu știu dacă neapărat personal. Am avut așa niște mici clinciuri și o consider o tipă răutăcioasă din anumite puncte de vedere. Dar nu am nimic cu ea…”, a declarat Gabi Dumitru.

Gabi Dumitru a avut probleme cu kilogramele

Interpretul de muzică populară Gabriel Dumitru a povestit recent despre problemele pe care le-a avut pe vremea când avea 142 de kilograme.

Cântărețul de muzică populară Gabriel Dumitru a avut probleme cu kilogramele în plus. A reușit să slăbească foarte mult după ce și-a făcut o operație de micșorare a stomacului. Artistul a mărturisit, la emisiunea ”Star Martinal”, de la Antena Stars, că atunci când avea probleme cu kilogramele în plus a fost marginalizat.

”Până să slăbesc aveam 142 de kilograme. Eram respins de tot ce înseamnă televiziune. În clasa a XII-a aveam 120 de kilograme, am suferit foarte tare. Au fost multe momente in care oamenii m-au judecat și m-au criticat. Suferința pe care mi-au provocat-o atunci este un prilej de bucurie acum. Am avut o relație foarte frumoasă cu o tipă de doi ani de zile. Și m-a iubit așa cum eram eu. Ajunsesem la 142 de kilograme, inima mea și organele erau înțesate în grăsime. Aveam mari probleme de spate. Picioarele mă dureau, capul, tot. Eram la o obezitate morbidă. Exista oricând posibilitatea ca inima mea să se oprească. Și am decis să fac această operație. Eu am fost și un gurmand inainte de operație. Și acum îmi place, dar am foarte tare grijă la ceea ce mănânc”, a declarat Gabriel Dumitru.

 

citește și...