Amalia Năstase, despre lupta cu kilogramele. ”Deja îmi luam numai haine largi ca să mă acopăr”

31.03.2021, 13:29
Amalia Năstase, despre lupta cu kilogramele. ”Deja îmi luam numai haine largi ca să mă acopăr”
Amalia Năstase, despre lupta cu kilogramele. ”Deja îmi luam numai haine largi ca să mă acopăr”

Amalia Năstase a vorbit despre lupta pe care a dus-o pentru a scăpa de kilogramele nedorite.

Amalia Năstase a fost căsătorită cu legendarul campion la tenis Ilie Năstase – cu care are două fete, Alessia și Emma. Amalia Năstase a divoțat de Ilie Năstase în urmă cu zece ani.  În anul 2016, Amalia Năstase s-a recăsătorit cu Răzvan Vasilescu, un om de afaceri cu care are un băiat pe nume Toma.

De-a lungul anilor, vedeta a avut probleme cu silueta. Despre lupta cu kilogramele a făcut declarații Amalia Nastase la emisiunea pe care Teo Trandafir o moderează la Kanal D.

Amalia Năstase, despre lupta cu kilogramele. ”Am zis: bă, dacă rămân așa?”


Amalia Năstase a reușit să slăbească 32 de kilograme într-un an, iar acum arată cât se poate de bine. Însă pentru a ajunge la silueta mult-visată nu i-a fost deloc ușor.

„Ziarele au scris că sunt obeză, ceea ce era adevărat. Mă dureau genunchii, coatele de la apa reținută. Când te îngrași, reții apă. Am născut și nu am putut să mai slăbesc. Nu puteam să-l mai țin pe Tomiță în brațe. Mâncarea nu e totul în viață. În doi ani de zile, am mâncat de două ori zahăr. Eram un om slab închis în corpul meu gras, era horror. Am zis: bă, dacă rămân așa? Deja îmi luam numai haine largi ca să mă acopăr. Nu am vrut să slăbesc brusc, ca să nu-mi cadă fața”, a ddeclarat Amalia Năstase, citată de click.ro.

Vedeta a afirmat că ar mai vrea să slăbească câteva kilograme: ”Nici acum nu sunt mulțumită cum arăt. Mai trebuie să slăbesc vreo 4-5 kilograme. Urmez o dietă care imită postul negru. Slăbești 4-5 kilograme în 5 zile. Numai cu ajutorul unui nutriționist am reușit să slăbesc. Altfel nu se poate!”.

citește și...