Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu plănuiesc să se căsătorească, însă părinții bărbatului nu sunt de acord. Ce l-au avertizat pe afacerist

24.11.2022, 07:58
Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu plănuiesc să se căsătorească, însă părinții bărbatului nu sunt de acord. Ce l-au avertizat pe afacerist
Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu plănuiesc să se căsătorească, însă părinții bărbatului nu sunt de acord. Ce l-au avertizat pe afacerist

Relația dintre Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu devine din ce în ce mai serioasă! După ce a divorțat oficial de Claudia Pătrășcanu, mama copiilor săi, afaceristul are în plan să se recăsătorească cu blondina. Din nefericire, părinții acestui se opun cu vehemență. 

Gabi Bădălău a redevenit un bărbat liber în acte, după ce s-a pronunțat divorțul dintre el și Claudia Pătrășcanu. De aproape doi ani, el trăiește o frumoasă poveste de iubire cu Bianca Drăgușanu, iar acum și-ar dori să ducă la alt nivel relația lor.

Deși povestea de iubire a fost una cu suișuri și coborâșuri, cei doi amorezi au lăsat deoparte orice neînțelegeri și au de gând să se căsătorească. Pe de altă parte, părinții lui Gabi Bădălău nu sunt de acord ca fiul lor să se însoare cu vedeta de televiziune.

Gabi Bădălău și Bianca Drăgușanu se pregătesc de nuntă?

„Bianca se afla la ziua unei prietene, la care era invitat să cânte și un artist. Acesta l-a anunțat pe Bădălău de prezența ei în acel club. Atunci Gabi a intrat pe fir. Au început să vorbească la telefon, pe chat, iar prima întâlnire a lor a avut loc cu câteva zile înainte de Anul Nou. Deși Gabi o invitase pe Bianca să petreacă Revelionul împreună, ea a plecat la Ramona Gabor, în Dubai. La începutul anului, Gabi s-a dus după ea. De acolo, au plecat împreună într-o vacanță în Maldive. Ramona a aflat de la Bianca despre Gabi, și chiar s-a bucurat pentru ei”, au povestit surse din anturajul celor pentru doi pentru Playtech. 

De asemenea, dacă Gabi Bădălău îi va pune inelul de logodnă pe deget Biancăi Drăgușanu, părinții afaceristului l-au avertizat că îl vor dezmoșteni.

L-au atenționat pe fiul lor că-l vor dezmoșteni dacă va face acest pas”, au povestit pentru Playtech o sursă din anturajul celor doi.

Vedeta își dorește să se mărite cu afaceristul

Anul trecut, Bianca Drăgușanu nu excludea faptul să se căsătorească cu Gabi Bădălău.

În momentul de față chiar cred că trăiesc cea mai frumoasa perioadă a vieții mele. Am plecat singură în vacanță și, de acolo, am plecat cu cineva într-o vacanță. O lună de zile am stat doar într-o vacanță. Nu a fost ceva planificat.

Mi se întâmplă exact ce-mi doresc să mi se întâmple și sunt fericită. Nu-mi găsesc cuvintele să mă exprim. Există cineva în viața mea care mă face foarte fericită, da, este adevărat. Da, mă mărit. A treia oară o să fie cu noroc. E clar că o să mă mărit, declara Bianca Drăgușanu, la Kanal D.

citește și...